Janusz Bajcer napisał(a):Interaktywna mapa wyspy
Dziekuję bardzo
Właśnie sprawdzałam, gdzie właściwie jest ten nasz apartament. I okazało się, że nie wiem, gdzie jedziemy
pozdrawiam

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Interaktywna mapa wyspy

.png)
Tymona napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Interaktywna mapa wyspy
Dziekuję bardzo![]()
![]()
Właśnie sprawdzałam, gdzie właściwie jest ten nasz apartament. I okazało się, że nie wiem, gdzie jedziemyStąd moje pytanie (pewnie do Mirka) - czy ten apartament leży blisko Uvala Milna?
pozdrawiam
.png)
Tymona napisał(a):mirek111 napisał(a): Około 700m jest z apartamentu do Milnej
no ładna plaża, i taka pusta
pozdrawiam
Magda
.png)
.png)
Tymona napisał(a): Mirku - wątek militarny pierwsza klasa![]()
.png)
dangol napisał(a):Tymona napisał(a): Mirku - wątek militarny pierwsza klasa![]()
Zgadzam się z Magdąi mam nadzieję, że ciąg dalszy wątku nastąpi nie "może" ale
na pewno... O wraku B-17 wcześniej nie wiedziałam, fajnie że dałeś namiary na historię "latającej fortecy". Liczę na to, że wynajdziesz jeszcze inne ciekawostki militarne - i inne też
![]()
A plaże wspaniałe, wcale się nie dziwię, że Srebrna Cię urzekła. Zaglav, zwłaszcza o zachodzie słońca, też zresztą niczego sobie
. Już zazdroszczę Magdzie, że niedługo
będzie się napawać urokiem cichych zatoczek Visu
. A ja sobie pomarzę, a potem może chociaż na chwilkę wpadnę do którejś z nich...
.png)
.png)
.png)
mirek111 napisał(a): Osobiście musze "dojrzeć" do tego, aby móc wrócić na Vis, który tak silnie zaraził mnie Chorwacją (tam był mój pierwszy raz),
że teraz obawiam się tam wrocić, aby nie zepsuć tego wrażenia...
.png)
Tymona napisał(a):Jestem ciekawa, które miejsca podczas następnych pobytów w Cro (bo zakładam, że takie były) podobały Ci się bardziej od wyspy?