Ad 1. Klimatyzacja jest bez dodatkowej oplaty, od razu wlasciciel sam pokazal jak jej uzywac. Przy czym zainstalowana jest w "salonie", ale nam to starcza, a upaly obecnie sa solidne.
Ad 2.Wi-Fi jak widac dziala

, tez od razu haselko podal wlasciciel zanim sami zdazylismy o to zapytac. Czasem zrywa na krotka chwile lacze,ale w sumie to przeciez wakacje i uzywamy lacze jedynie do wyslalania maila do babci itp
Ad 3. Czajnika elektrycznego nie ma, jest ekspres do kawy przeplywowy, kuchenka gazowa z piekarnikiem, 3 garnki, patelnia, talerze ,kubki itp, sciereczki do wycierania naczyn, plyn do naczyn, miska, mop, miotla.
Lodowka plus dwie polki zamrazarki.
Ad 4. Plaza jest kamienista, troche cienia od drzewek, woda czysta ale zdazyly nam sie pojedyncze jezowce, do tego duzo ogorkow morskich ale one chyba nie sa grozne. Woda cieplutka, kapac sie mozna 24h na dobe.
Ad 5. Komary sa, nie jakos duzo ale sa, zreszta jeden komar starczy zeby zepsuc noc. Ale w pokojach (sypialniach) i w lazience sa moskitiery. Jedynie drzwi tarasowe i wejsciowe nie maja moskitier.
Wszystkie okna posiadaja rolety zewnetrzne.
Okno od sypialni "dzieciecej" jest od polnocy, "doroslej" od zachodu a taras od wschodu. Ok 11 jest juz na tarasie cien.
Dodam ze wlasciciele bardzo mili, bez problemu da sie dogadac po angielsku. Jedynie z mama wlasciciela (lub zony, nie wiem dokladnie) mozna tylko po chorwacku lub kombinacji chorwacko-polskiego.
Dodatkowa atrakcja (przynajmniej dla moich dzieci ) to kury, koza , pies, kot i sasiedztwo boiska szkolnego na ktore dzieciaki same moga isc i grac w pilke.
Dzieci mam w wieku 7 lat, 5 lat, 3,5 roku, a znajomi 7 lat, 5 lat, 5 miesiecy.
Sa tez dwa lezaki ktore od razu mowili ze mozna nosic na plaze z czego zreszta korzystamy.
Miejsca parkingowe nie sa zadaszone ani zacienione.
To tak na szybko tyle co mi przyszlo jeszcze do glowy.
Za 26 dni nas juz tu nie bedzie , beda tylko wspomnienia i to my Ci bedziemy zazdroscic.
Jak Ci sie jeszcze jakies pytania urodza to daj znac.