Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Villa Usora w Baska Voda

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kasia1234
Plażowicz
Villa Usora w Baska Voda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia1234 » 23.02.2013 23:38

:D Witam,
Proszę o pomoc!!! Wybieram się ze znajomymi do Villi Usora w Baska Voda. Mam bardzo mieszane uczucie - nie mogę znaleźć żadnych informacji w necie, na forach o tych apartamentach. Wydaje mi się to dość dziwne - boję się, że po przyjeździe będziemy mieć niemiłą niespodziankę (nikt nic nie pisze). Znalazłam jakiś wątek ale b.stary i nie było żadnych odpowiedzi. Czy ktoś z was tam był? Czy mogę spokojnie rezerwować (jestem przed wpłata zaliczki). Na zdjęciu na stronie villi widac,ze prowadzą jakiś bar, kawiarnię czy coś takiego - czy to nie jest uciążliwe dla pensjonariuszy?
Bardzo prosze o jakeikolwiek informacje.
Jestem pierwszy raz na tym forum więc proszę o wyrozumiałość.

Pozdrawiam wszystkich wielbicieli Chowacji (tez nim jestem) :D
kasia1234
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 24.02.2013 09:57

Jeśli chodzi o pytanie, czy jest taki obiekt to odpowiedź brzmi tak, do plaży stamtąd kawałek jest. Obiekt położony na ulicy zjazdowej z Jadranki od strony Makarskiej. Plusem jest bliskość dużego marketu Kerum, minusem ruch uliczny z i do magistrali. Zresztą wszystko można obejrzeć w google streetview.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
kliknij na planie Baśki Vody Pension Ivana i obok zdjęcia masz opcję street view, możesz tam zobaczyć swój apartmani.

Poza tym są na forum informację na temat tej villi-), słabo szukałaś:).
villa-usora-baska-voda-t30335.html
na youtube.pl jest film:
Zapytaj Rbanduli, Ona tam była w 2011 roku.
Do zobaczenia w Baśce Vodzie, ja jadę w czerwcu:)
Kasia1234
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia1234 » 24.02.2013 11:00

Tak, filmik oczywiście widziałam jest zarówno ba youtube jak i na stronie Villi Usora. Na forum tez znalazłam wątek o którym piszesz-ale jesli go przeczytasz, zobaczysz że tam nie ma informacji na temat tej Villi, ktoś zapytał ale nikt konkretnie o tym apartamencie nic nie odpisał - dlatego założyłam nowy wątek. Moze teraz znajdę kogos kto tam był.
Dzięki za podpowiedź z linkiem do pensjonatu obok i, spróbuję jeszcze znależź cos o tej Villi.
Czy ty byłeś w Pension Ivana? Możesz powiedzieć czy mimo wszystko warto wybrać tę okolię Baski czy lepiej poszukac czegoś w innej części?
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 24.02.2013 12:35

Nigdy nie nocowałem w tej części Baśki Vody, ale osobiście poszukałbym czegoś nieco dalej od wylotu na Jadrankę. Jeśli nie jedziesz w lipcu lub sierpniu, to jedź w ciemno i sama ocenisz na miejscu. Nie preferuję kwater blisko wybrzeża, ale jeśli chodzi o Baśkę Vodę poszukałbym czegoś na wysokości plaży przy ul. Podluka, dlatego szukałbym kwaterki powyżej tej ulicy, oczywiście to moja subiektywna opinia. Po prostu lubię to plażę, minusem jest nieco większa odległość do marketów, dużym plusem bliskość fajnej traski spacerowej do Breli.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Villa Usora w Baska Voda
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone