Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Verudela Beach!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
beata0610
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata0610 » 09.07.2007 16:02

Proszę o pomoc!!!
Biuro podróży przez które korzystałam z rezerwacji skorzystało z jeszcze jednego pośrednika i ten ostatni okazał się niesolidny i jesteśmy bez mieszkania, tzn. zaproponowano nam zamiast Lanterny w Poreć, Verudela Beach koło Puli.Proszę o info na temat tego obiektu, w miarę szybko ,bo mamy potwierdzić czy bierzemy czy nie!!!!!! mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
damiangres
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) damiangres » 09.07.2007 17:16

Ja bym się zastanowił nad wycofaniem kasy i jazdą w ciemno. Tylko za pierwszymi dwoma razami, gdy byłem w Cro, rezerwowałem przez biuro. Pozostałe wyprawy - w ciemno. I nigdy nie narzekałem.
No chyba, że jest Was dużo i możecie mieć kłopot z zakwaterowaniem w jednym miejscu, albo macie ofertę łączoną z transportem - wtedy kiszka.
Duże obiekty, jak Lanterna, czy Verudela koło Puli mają podobny standard, byłem tylko w Lanternie, ale za bardzo mi się nie podobało.
pozdrawiam
--
damian
GSX750ES - 100 konna Drynda z Cro.pl
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 09.07.2007 17:36

Verudela beach&Villa resort-według mnie dobry wybor!
http://www.arenaturist.hr/eng/
pozdrawiam
beata0610
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata0610 » 09.07.2007 18:49

damiangres napisał(a):Ja bym się zastanowił nad wycofaniem kasy i jazdą w ciemno. Tylko za pierwszymi dwoma razami, gdy byłem w Cro, rezerwowałem przez biuro. Pozostałe wyprawy - w ciemno. I nigdy nie narzekałem.
No chyba, że jest Was dużo i możecie mieć kłopot z zakwaterowaniem w jednym miejscu, albo macie ofertę łączoną z transportem - wtedy kiszka.
Duże obiekty, jak Lanterna, czy Verudela koło Puli mają podobny standard, byłem tylko w Lanternie, ale za bardzo mi się nie podobało.
pozdrawiam
--
damian

Witam!
Dzieki za odpowiedź.My do tej pory jeździlismy na kampy,ale w tym roku postanowiliśmy pojechac inaczej i wtopa!Nas jest dużo dwie rodziny, 8 osób, ale odpowiadaja nam duże kompleksy z dyskotekami, basenami itp.Dlatego tez wybraliśmy Lanternę.Mamy nadzieję,że jeszcze nam znajdą coą ciekawego! Pozdro Beata
beata0610
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata0610 » 09.07.2007 18:54

mirko napisał(a):Verudela beach&Villa resort-według mnie dobry wybor!
pozdrawiam

Dzięki za odpowiedź.Chociaż nam bardziej odpowiadają miasteczka typu Rovinji czy Porecz.Pula trochę za duża.Byliśmy tam pozwiedzać.A czy możesz mi jeszcze napisać jak daleko jest ta Verudela od Pula Piestana Uvala,bo tam byliśmy u znajomych i nam się nie podobało.Między innymi stacja benzynowa na wodzie dla motorówek przy plaży - koszmar! Nie chciałabym być blisko tego miejsca.A poza tym czy widać tam otwarte morze. bo dalmacja też nam nie odpowiada, bo czuję się jak nad jeziorem,z każdej strony widać brzeg i góry( Stari Grad Paklenica).Pozdro ! Beata
damiangres
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) damiangres » 09.07.2007 19:14

beata0610 napisał(a):
damiangres napisał(a):Ja bym się zastanowił nad wycofaniem kasy i jazdą w ciemno. Tylko za pierwszymi dwoma razami, gdy byłem w Cro, rezerwowałem przez biuro. Pozostałe wyprawy - w ciemno. I nigdy nie narzekałem.
pozdrawiam
--
damian

Witam!
Dzieki za odpowiedź.My do tej pory jeździlismy na kampy,ale w tym roku postanowiliśmy pojechac inaczej i wtopa!Nas jest dużo dwie rodziny, 8 osób, ale odpowiadaja nam duże kompleksy z dyskotekami, basenami itp.Dlatego tez wybraliśmy Lanternę.Mamy nadzieję,że jeszcze nam znajdą coą ciekawego! Pozdro Beata

No to rzeczywiście lepiej wybrać coś zorganizowanego - po prostu bezpieczniej.
Na szczęście, jak mawia mój sąsiad - jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki :)
Ja tam wolę ciszę, spokój i odludzie :)
Miłego odpoczynku i bezpiecznego powrotu
pozdrawiam
--
damian
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 09.07.2007 20:22

beata0610 napisał(a):
mirko napisał(a):Verudela beach&Villa resort-według mnie dobry wybor!
pozdrawiam

Dzięki za odpowiedź.Chociaż nam bardziej odpowiadają miasteczka typu Rovinji czy Porecz.Pula trochę za duża.Byliśmy tam pozwiedzać.A czy możesz mi jeszcze napisać jak daleko jest ta Verudela od Pula Piestana Uvala,bo tam byliśmy u znajomych i nam się nie podobało.Między innymi stacja benzynowa na wodzie dla motorówek przy plaży - koszmar! Nie chciałabym być blisko tego miejsca.A poza tym czy widać tam otwarte morze. bo dalmacja też nam nie odpowiada, bo czuję się jak nad jeziorem,z każdej strony widać brzeg i góry( Stari Grad Paklenica).Pozdro ! Beata

Verudela to kompleks turystyczny z diskotekami, basenami, mini golf,tenis .
Zabawy nie brakuje.
Od Puli oddalona cca 5km(na przeciwko Pješčane uvale).
Z plaze Verudela beach widać otwarte morze.
mapa Puli(Verudela):
http://www.cromaps.com/vacmap/plan_grada_pula.htm

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone