Wszyscy byli bardzo młodzi: 18-22 lata.

.png)

.png)
.png)
HUMANE ZVIJEZDE POSVETILE PJESMU NASTRADALIM VATROGASCIMA
Momcima s Kornata pivamo za hrabrost
Kad sam shvatio da je najmlađi nastradali vatrogasac mlađi i od mog sina, odlučio sam da moramo nešto konkretno napraviti, kaže Goran Karan. Pjesmu izvode i Oliver, Thompson, Doris...
Nedavno je na nekoliko radijskih i televizijskih postaja prvi put promovirana pjesma "Ovo nije kraj" koja je posvećana vatrogascima koji su nastradali pri gašenju požara na Kornatima.
— Kad sam na vijestima čuo za ovu tragediju, bilo mi je užasno teško, a kad sam vidio da je najmlađi nastradali vatrogasac godinu dana mlađi od mog najstarijeg sina, odlučio sam da moram nešto konkretno napraviti. Nazvao sam svoje kolege iz splitskih "Humanih zvijezda" i pokrenuli smo akciju. U utorak na Poljudu odigrat ćemo utakmicu, a bit će i pjesme, karte su samo 20 kuna pa pozivam sve Splićane i Splićanke da dođu - rekao nam je Goran Karan. U izvođenju pjesme "Ovo nije kraj" sudjelovali su Oliver Dragojević, Thompson, Dražen Zečić, Karan, Alen Nižetić, tenor Saša Jakelić, Dundo, Zorica Kondža, Doris Dragović, Giulliano, Tedi Spalato i Hari Rončević.
.png)
Rysio napisał(a): Wygląda na to że głowy się posypią. Kiedy strażacy poszli do akcji z tego co zrozumiałem zabrakło wody do gaszenia a samoloty gaśnicze były gdzieś w odwrocie.