Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Varazdin

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Fatboy
Globtroter
Varazdin

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatboy » 17.01.2009 20:47

Poszukuje namiarow na jakies spanie w Varazdin. Oblecialem stronki, troche malo tego jest. Moze ktos byl, najlepiej jakies pokoje do wynajecia, cos taniego :)

pozdrawiam i z gory dzieki za odp 8)
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 17.01.2009 20:57

Byłem w Varazdinie, czy w hotelu z basenami termalnymi, czy w kwaterach prywatnych nie było problemu z noclegiem. Fakt, nie ma ich tak dużo jak w innych rejonach Cro, ale bez problemu znajdziesz wywieszki na domach z 'sobe, apartmani..."
Fatboy
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatboy » 17.01.2009 21:09

dzieki za info :)

orientujesz sie moze w jakichs cenach albo masz namiar na kwatere ?
I czy da sie, ze tak powiem, "z biegu" cos zalatwic ?

Zamierzamy w srode przyjechac na meczyk Polaków i fajnie by bylo, gdybym mogl sie na meczem emocjonowac, majac juz zaklepane spanie :wink:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 17.01.2009 21:30

Nie przypuszczałem, że namiary będą mi kiedykolwiek potrzebne, nic nie zapisałem.
Gregory
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gregory » 17.01.2009 21:36

Nocowaliśmy w Varażdinie, jeżeli chcesz namiar na sprawdzony pensjonat to napisz do mnie na priva adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
G.
Gregory
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gregory » 18.01.2009 13:09

Fatboy napisał(a):Poszukuje namiarow na jakies spanie w Varazdin. Oblecialem stronki, troche malo tego jest. Moze ktos byl, najlepiej jakies pokoje do wynajecia, cos taniego :)

pozdrawiam i z gory dzieki za odp 8)

Wysłałem Ci maila z namiarami na pensjonat.

Pozdr. G.
Świecie
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Świecie » 18.01.2009 13:29

Gregory , możesz napisać coś więcej? dzięki, pozdrawiam
Świecie
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Świecie » 18.01.2009 13:30

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Gregory
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gregory » 18.01.2009 14:42

Świecie napisał(a):Gregory , możesz napisać coś więcej? dzięki, pozdrawiam

Wysłałem Ci maila z namiarami na pensjonat.

Pozdr. G.
Świecie
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Świecie » 18.01.2009 17:03

Gregory, wielkie dzięki!pozdrawiam
Gregory
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gregory » 18.01.2009 18:18

Nie ma za co.
Mam nadzieję, że namiary się przydadzą.

Pozdrawiam
G.
Fatboy
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatboy » 26.01.2009 02:03

wrocilismy z meczyków w piatek wieczorem. Spalismy tutaj :

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Cena 18e za osobe + 2e sniadanie [nie opyla sie :lol: ]

Na drugi dzien dojechali do nas znajomi i spali w pokoju 2+1 w pięć osób :) zaplacili 75e.

Miejscowka czysta i schludna, troche na odludziu, ale mielismy auto kierowce wiec luzik :) Niektorych moze denerwowac brak tv w pokojach. Do dyspozycji jest lodowka, ale nie ma kuchenki (duzy minus). Parking pod oknem. Kontakt z wlascicielami wypas - zarowno syn [e-mail] oraz matka na miejscu w sposob komunikatywny angielski, wiec no problem.

pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone