Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vacansoleil i Vacansoleil Maeva

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Slavko1974
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slavko1974 » 09.02.2025 11:37

Witam
Czy ktoś z Was miał styczność z Vacansoleil w 2023 lub 2024 roku?
Znalazłem artykuły mówiace o tym, że w 2023 Vacansoleil ogłosił upadłość. Udało mi się doczytać, że Vacansoleil była zrejestrowana w Holandii, a teraz jest we Francji i maeva i vacansoleil są markami grupy.
Planuję zakup pobytu na kempingu i trochę mam wątpliwości.
Pozdrawiam
SingSing74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SingSing74 » 30.03.2025 02:07

Na dzień dzisiejszy odradzam. Faktem jest, że firma padła, a niewielką część kempingów ktoś przejął.
Korzystałem z ich oferty kilkanaście lat temu, bo mieli bardzo wiele kempingów do wyboru, dobree ceny i była to firma pewna, choć z pewnymi minusami (kaucje za sprzątanie i ich "wyłudznanie"). Pomimo to szczerze ją polecałem.
Na dziś polecam Luxcamp i Eurocamp, albo ich kooperantów typu Roan.
Slavko1974
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slavko1974 » 14.04.2025 11:25

Dzięki. Nadal stoję na rozdrożu.
Tak patrzę, że stary vacansoleil został przejęty przez Maeva, a to francuski gigant na rynku kempingów.
Niestety trochę za poźno zabrałem się za szukanie, i luxcamp, eurocamp, homair, roan mają juz ceny zaporowe, a w maeva jest jeszcze akeptowalnie. Szybki kontakt, odpowiadają rzeczowo. Ale...
Tak jak napisałeś, te firmy rzetelene sprawdzone osobiście....

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone