Ja puszek nie wożę wolę krakowską a tak poważnie niech każdy robi i je co lubi i jak lubi wszakże na tym polega demokracja.
Sory nie umiałam się oprzeć to żart nie chcę nikogo urażić a w szczególności tą śliczną niewiastę ze zdjęcia.
SoryGrazka
.png)
.png)
Mietek napisał(a):Dżolero napisał(a):a jeszcze pamiętam ,ze jeżdzi ,,na gazie'' 186 km na godzinę z dzieckiem z tyłu -toż to też jest niedopuszczalne
No tak ale jak fiat z silnikiem 1.2 82km. może rozwinąć taką prędkość? będąc załadowany na wyjazd wakacyjny powinnien jechać wolniej od szybkości max. którą podaje Fiat. A podaje prędkość max.dla tego pojazdu z takim silnikiem 172km/h.No chyba że wiało mocno...
.png)
Mietek napisał(a):Dżolero napisał(a):a jeszcze pamiętam ,ze jeżdzi ,,na gazie'' 186 km na godzinę z dzieckiem z tyłu -toż to też jest niedopuszczalne
No tak ale jak fiat z silnikiem 1.2 82km. może rozwinąć taką prędkość? będąc załadowany na wyjazd wakacyjny powinnien jechać wolniej od szybkości max. którą podaje Fiat. A podaje prędkość max.dla tego pojazdu z takim silnikiem 172km/h.No chyba że wiało mocno...
grazka napisał(a):Mieciu ty powineneś mieć ksywę sokole okojak wpadłeś na trop tego zdjęcia
zachowujesz się jak dziennkierz który wszystko wywęszy.
Taka siara no i wstyd :
Ja puszek nie wożę wolę krakowską a tak poważnie niech każdy robi i je co lubi i jak lubi wszakże na tym polega demokracja.
Sory nie umiałam się oprzeć to żart nie chcę nikogo urażić a w szczególności tą śliczną niewiastę ze zdjęcia.
SoryGrazka
.png)
.png)
jolek napisał(a):Piotrusiu!My też planujemy remont mieszkania od 6 /słownie sześciu/ lat, i pozostaje on w sferze planów na następne, nie wiem, X lat, ale siódmy raz jadę do HR. Kwestia priorytetów. Mój pierwszy mąż pracuje 12-14h dziennie i nie mogę pozwolić, aby odpoczywał w np. Łazach czy Sianożętach, stresując się pogodą. Idziemy na całość! a że łazienka w stylu późnego gierka...nic to. Grunt to zdrowie psychiczne!!!Pozdrawiam.
.png)
Mietek napisał(a):grazka napisał(a):Mieciu ty powineneś mieć ksywę sokole okojak wpadłeś na trop tego zdjęcia
zachowujesz się jak dziennkierz który wszystko wywęszy.
Taka siara no i wstyd :
SoryGrazka
Pan Piotr zapodał swoje zdjęcia na forum zresztą całkiem ładne i ciekawe.Warto obejżeć.
http://www.pbase.com/lutek/chorwacja_2003&page=all
.png)

.png)
Matrix vel ches napisał(a):Piotr utracił swoją Chorwacje na zawsze .Wiemy ,ze tak jest .
Sprowadził ją tak nisko ,ze nizej nie można.Gdyby tak każdy ja postrzegał jak Piotr to nikt o zdrowych zmyslach nie wyjechałby do Chorwacji.
Planowanie ,kursy walut ,plasterki wedlin i inne pierdoły.
Rzygac sie chce.
Myślę ,ze powinien zakonczyc Chorwacje utraconą konkluzją-tak dla mnie Chorwacja jest utracona na zawsze.Ja Piotr L wiem o tym.
Zegnam.
.png)
jolek napisał(a):Fakt, sliki udane i to bardzo, zwłaszcza te dwie blondyneczki. Jedna większa, druga mniejsza...obie ci się udały... jak zdjęcia!!! Nam tacy "smutni panowie z kilofami" nie grożą, to może łatwiej podjąć decyzję...Pozdrowienia dla całej trójki!