We are czech family, (42,38 + 2boys 11,13). We are going 30.7.-8.8. 2009 to camp Ulika. Will be there a family from Poland? contact: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiamy.
.png)
.png)
.png)
Sławek i Bogusia napisał(a):... w bagażniku zgrzewka browarka "Specjal Mocny" - wiadomo jestem z Elbląga![]()
Sławek i Bogusia napisał(a):Na Ulike jedziemy pierwszy raz dla tego nie wiem ile tam będziemy
.png)
Sławek i Bogusia napisał(a):Na Ulike jedziemy pierwszy raz dla tego nie wiem ile tam będziemy następnie oczywiście FKK Bunculuka którą już znamy i podziwiamy za plaże spokój kulturę na kampie oraz bajeczne położenie
.png)
.png)
podi napisał(a):Witam i o radę pytam! W zeszłym roku "zaliczyliśmy" Valaltę i Bunculukę, w tym chcemy zjechać trochę niżej. I tu mamy dylemat. Ale od początku: -My(34,35 lat) i dzieci (5,9lat),
- wyjazd 5-20 sierpień(czyli pełnia sezonu),
-dojazd samochodem i pod namiot (koniecznie fkk),
-cel: .......... i Nudist na Hvarze.
Pobyt chcemy podzielić na dwie części (druga sprecyzowana) a pierwsza to albo Staśko na Pag-u, albo Sovinje na Paśmanie ewentualnie Baldarin na Cresie. Chcemy jechać w ciemno i bez potrzeby nie nadrabiać kilometrów. Doradźcie, który wybrać biorąc pod uwagę powyższe informacje. A może ktoś ma podobny plan, to może się spotkamy? GG 3370311
.png)
.png)
Sławek i Bogusia napisał(a):piotrulex
byliśmy na ulice 9 dni pole fajne tylko trochę płasko,
bardzo nam się podobało , także za rok też tam zaczniemy, córka była zadowolona z animacji i przedewszystkim z basenu
Powrót do Naturystyczna Chorwacja