podobno na autostradzie do Splitu w którymś z tuneli jest czynna tylko jedna nitka i tworzą się kilometrowe korki. czy ktoś może to potwierdzić i o który tunel chodzi?
maciek
.png)
.png)
.png)
.png)
rynioo napisał(a):Dwa tunele na tej autostradzie mają otwarte po jednej nitce.Są to Mala Kapela i Svety Rok.No i niestety nie napiszę nic odkrywczego.Jeśli chcesz uniknąć korków(i to nie tylko w tych tunelach,ale także na bramkach i przejściach granicznych) to nie wjeżdżaj do Cro w weekend.Ja wjeżdżałem w piątek,wyjeżdżałem w czwaretek i nie spotkałem się z żadnymi korkami.
.png)
.png)
.png)
.png)
klopot napisał(a):Zdecydowanie nie polecam w weekendy także "tradycyjnej trasy", będąc w Chorwacji obserwowałem to co się dzieje na tej drodze. Tworzyły się kilometrowe korki. Wiele osób wybierało tą drogę jeko alternatywę, ucieczkę przed tworzącymi się korkami na autostradzie.
.png)
.png)
.png)
.png)
mack napisał(a):podobno na autostradzie do Splitu w którymś z tuneli jest czynna tylko jedna nitka i tworzą się kilometrowe korki. czy ktoś może to potwierdzić i o który tunel chodzi?
maciek