Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tucepi - villa athina

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
emsss
Autostopowicz
Tucepi - villa athina

Nieprzeczytany postnapisał(a) emsss » 04.08.2011 20:17

Witam wszystkich cromaniaków! :)
Szukałam i szukałam, ale niestety nie znalazłam (nie tylko na forum, niestety nigdzie indziej też) żadnych opinii o Villi Athina w Tucepi. Mimo tego wysłałam zapytanie i właściciel ma dla nas wolny apartament. Jednak nie jestem do końca pewna i wolę być ostrożna, więc proszę o pomoc - czy ktokolwiek był, widział, słyszał coś o tych apartamentach? Pomóżcie! (;
Oto strona internetowa: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

PS. Pierwszy post - nie bijcie! :lol:
pawel.777
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawel.777 » 04.08.2011 20:37

Oczywiście to rzecz gustu, ale wydaje mi się, że willa (wygląda nieźle) jest dość wysoko i trochę daleko od brzegu morza. Ale widok z okna może to rekompensować oczywiście. To oczywiście uwaga o lokalizacji, nie krytyka wyboru miejsca.
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 05.08.2011 23:44

emsss napisał(a):czy ktokolwiek był, widział, słyszał coś o tych apartamentach?

Był... to znaczy przechodził obok, widział... jakiś tydzień temu, nic nie słyszał

:wink:

Z zewnątrz wygląda to bardzo obiecująco, natomiast lokalizacja... z jednej strony interesująca, gdyż cisza, spokój, piękne widoczki, stosunkowo daleko od centrum, z drugiej strony to właśnie to... daleko. I jeszcze nie tyle, że daleko, co bardzo "ostro" pod górkę. Podejście na "pusto" wymagające (takie lubię - tylko z aparatem), ale wracać z całym ekwipunkiem plażowym... :evil:
No i porównując ceny, to też nie wygląda zachęcająco, ale to już sprawa drugorzędna.

Wybór należy do Ciebie

:wink:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje