Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

TUCEPI - podzielcie się doświadczeniem :)

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 31.03.2008 23:46

hhe:)
tak jestem fanka Tucepi, ale także plw.Peljesac, Dubrovnika, Trogiru i wyspy KRK...
dla mnie przy Makarskiej,Basce czy np.Orebicu, Tucepi jest jakieś takie ciche we wrześniu:)
co do kwater to miałam kilka namiarów, ale jak skradziono mi portfel to straciłam wizytówki:(więc teraz posiadam jedynie namiary na Primosten, Srebreno czy Orebic:)

fotki z 2005r. z Tucepi..
http://wakacje.ao.pl/

Wiadomo, że dla każdy ma inny gust i lubi co innego, dlatego trzeba decyzje podejmować według własnego uznania:)

My możemy tylko doradzić:)

Pozdrawiam:)
bietka1964
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bietka1964 » 01.04.2008 06:05

Napisałam kilkanaście e-miali i znowu zero satysfakcji.Zajęte.Czekam na spływ pozostałych zapytań.Ciągle jezdziłam nad masze morze.W tym roku zdecydowaliśmy się pojechać do Chorwacji i mam wrażenie ze i inni też.Makarską wybrałam dzięki forum ale może jednak zmienic region?
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 01.04.2008 12:22

Witaj,
W jakim terminie jedziesz?
Dokładnie jaka wybrałaś miejscowość?
Lider16
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lider16 » 01.04.2008 12:43

bietka1964 napisał(a):Napisałam kilkanaście e-miali i znowu zero satysfakcji.Zajęte.Czekam na spływ pozostałych zapytań.Ciągle jezdziłam nad masze morze.W tym roku zdecydowaliśmy się pojechać do Chorwacji i mam wrażenie ze i inni też.Makarską wybrałam dzięki forum ale może jednak zmienic region?

Nie zmieniaj regionu. Dwa lata temu tez jechaliśmy pierwszy raz do Chorwacji, na Riwierę Makarska właśnie. Nie mieliśmy sprecyzowanej miejscowości bo jechaliśmy w ciemno i koniec końców zakotwiczyliśmy w Podgorze. Byliśmy w II połowie czerwca. Z apartamentami nie było problemów. Jechaliśmy w ciemno z czteroletnią córką.
Teraz tez jedziemy w ciemno ale z dwójką dzieci (6 i 1,5) na wyspe KRK lub Istrie.
Bierut
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bierut » 01.04.2008 13:50

A ja planuję odwrotnie. W 2003 r. jak mieliśmy 1 dziecko byliśmy na Krk (Malińska), a teraz mając trójkę łobuzów wybieramy się na Riwierę Makarską. Słyszałem, że to wielka różnica. Zobaczę... :)
Lider16
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lider16 » 01.04.2008 14:40

Ja jadę na północ tylko dlatego że jadę z dziećmi i chcę przejechać trasę na raz w nocy. Samochód jest bez klimy i nic nie wskazuje na to aby do wakacji tę klimę posiadł ani to że ja posiądę nowy samochód z klimą :-)
bietka1964
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bietka1964 » 01.04.2008 15:38

ines napisał(a):Witaj,
W jakim terminie jedziesz?
Dokładnie jaka wybrałaś miejscowość?

Najpierw była Brela teraz Tucepi.Podoba mi się bardzo ten rejon.No mam pecha z tymi apartamentami.Zdecydowalismy ze jak nic sensownego nie zarezerwujemy to pojedziemy w ciemno.Trudno.Zajedziemy najpierw do Włoch a stamtąd do Breli lub okolic. Musimy jakoś obliczyć o której wyruszyć z Włoch/200 km do granicy/ by do Breli dotrzeć o sensownej porze by mieć wieksze szanse na znalezienie apartamentu.Marzy mi się piękny widok z tarasu.Jedziemy na początku lipca z Mazur do Zakopanego-tam nocleg gratisowy potem Włochy i pobyt równiez gratisowy a potem .....chyba Makarska,bo trzeba przyznac cudna jest przynajmniej na Waszych zdjeciach.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 01.04.2008 21:40

Na początku lipca nie powinno być problemów z noclegami wiec śmiało możecie jechać w ciemno..
co do Riwiery wszystkie miasteczka są piękne, ale sama Makarska odradzam, miasto jak miasto , daleko do plaży..ciągle tłok..wszystkie inne miasteczka na Riwierze są piękne a widoki cudne..Tucepi, Brela, Podgora, Baska V...
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne