Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
a my jedziemy po raz pierwszy, i to w tak daleką trasę!!!zaczynam dopiero przyglądać sie temu forum i ogrom info mile mnie zaskakuje. obaw co do podróży mam jeszcze wiecej. pzdrwiam. do zobaczenia na trasie.
adamas napisał(a):a my jedziemy po raz pierwszy, i to w tak daleką trasę!!!zaczynam dopiero przyglądać sie temu forum i ogrom info mile mnie zaskakuje. obaw co do podróży mam jeszcze wiecej. pzdrwiam. do zobaczenia na trasie.
Nie podchodź do tej wyprawy z obawami, a z entuzjazmem - przecież Cro nie jest na końcu świata
my w ubiegłym roku też mieliśmy obawy, ale informacje jakie znaleźliśmy na forum pozwoliły nam na wyjazd z nieco spokojniejszą głową. forum cro to nieoceniona kopalnia wiedzy. głowa do góry. byliśmy w 6 osób w ciemno. obraliśmy kierunek makarska riwiera i tyle. hvala liepa adminowi i pomysłodawcy.