Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trogir Ciovo- zorganizowany wyjazd

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jinikao
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jinikao » 31.01.2013 22:26

Witam. Czy któs się orientuje czy jakieś biuro organizuje wyjazd do Trogir Ciovo w terminie ok 24 sierpnia 2013 roku? bo jak przegladałem oferty biur podrózy to nic nie znalazłem. Pozdrawiam
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 07.02.2013 23:25

prosze sprawdzic w Rainbow Tours, oraz zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
izydar
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) izydar » 24.02.2013 19:04

Witam.
Zdecydowanie odradzam biuro PINIJA. (dla pewności pinija-dalmatia.hr)
W ubiegłym roku skorzystałem z oferty tej firmy przy wynajmie 2 apartamentów.
To co na miejscu zastaliśmy kompletnie nie pasowało do opisu i zapewnień w wymianie maili.
Przede wszystkim:
-brak basenu, a dokładniej basen był niedokończony
-internet WiFi działał tylko na parterze
-apartamenty miały być 5-osobowe. 1 był, w drugim 4 miejsca sypialne
-kuchnia w pełni wyposażona - po interwencji doniesiono trochę naczyń, ale zastawa na 4 osoby dobitnie świadczy, ze ten apartament 5-osobowy nigdy nie był
-1 szafa na 4 osoby, do tego w sypialni z łóżkiem małżeńskim. w 2 pokoju nie można było rozłożyć swoich rzeczy, trzymaliśmy w torbach na podłodze
-do plaży 150m - nawet jakby na upartego liczyć w linii prostej minimum 300, a pieszo około 10-15 minut

I wiele innych uchybień.
Najgorsze, że przedstawiciel biura zrzucał całą odpowiedzialność na właściciela obiektu. Mimo ewidentnych uchybień dostaliśmy rabat 70Euro na 1200 które zapłaciliśmy. KPINA. Mimo ewidętnych różnic za nic nie chcieli dostosować ceny do stanu faktycznego. Gdyby się chociaż w piersi uderzyli i załatwili to jak należy to złego słowa bym nie napisał.

Druga sprawa - CIOVO dla ludzi którzy chcą sobie pozwiedzać to pomyłka - wjazd i wyjazd z wyspy to minimum 1-1,5 godziny w korku. Wątpliwa przyjemność.

I do Pani Bożeny.
To Pani mi ich poleciła - na drugi raz niech się Pani zastanowi kogo poleca. To, że to pani znajomi to chyba za malo żeby oszukiwać rodaków (ja tak moją przygodę z tą firmą nazywam).

REASUMUJĄC
Chcesz udanych wakacji unikaj tego biura.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone