W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Warto - byłem dwa lata temu 2 tygodnie - do wyboru żwir, beton, skały - co kto woli zależy od Twoich preferencji. na forum relacje, zdjęcia - poczytaj. Blisko Zadar, Sibenik.
Ja też się długo zastanawiałem i w końcu wybrałem właśnie Tribunj. Napisałem do znanego na forum Dario dostałem odpowiedź z namiarem na kwaterę i później sprawy potoczyły się już błyskawicznie. Teraz spokojnie odliczam dni do wakacji
W Tribunj spędziliśmy nasze pierwsze wakacje w Chorwacji w 2001 roku. Dlatego darzymy to miasteczko wyjątkowym sentymentem. I wielokrotnie w kolejnych latach zaglądaliśmy do Tribunj na choćby kilka dni wracając np. z Hvaru czy Gradaca czy nawet w kilkugodzinne "odwiedziny" będąc w jakiejś sąsiedniej miejscowości.