Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tribunj i zakaz ruchu pojazdow

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zolo
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zolo » 10.05.2010 06:10

Witam.
Ktos z forum polecil mi te apartamenty
(http://www.dalmacia-apartments.ch/ind ... &Itemid=61)

Pisalem, dostalem odpowiedz ze sa wolne miejsce, jednak na stronie zauwazylem takie cos :
"Jest bardzo istotną sprawą, że w miesiącach lipcu i sierpniu na samej wyspie nie wolno poruszać się samochodem. Nie stanowi to problemu, gdyż na stałym lądzie, na przeciwko mostu jest duży parking samochodowy."

Czy ktos byl na tej wyspie i wie jak to wyglada? Jak daleko jest ten parking i czy jest platny?
pumczyk
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pumczyk » 10.05.2010 06:22

Z tego co widze i bylem tam w tamtym roku to pewnie chodzi i o ten parking w centrum Tribunj, to w sumie nie jest wyspa tylko wysepka bo tam jest pare knajpek i kwater, i jak widac na zdjeciu na przeciwko jest Marina. Do parkingu jakies 150-200m nie wiem dokladnie jak daleko ta kwatera jest ale skoro widac marine to mysle ze z 200m moze byc. I parking z tego co pamietam to byl platny bo stala budka i koles obslugiwal platnosci.

pozdrawiam
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 10.05.2010 11:21

Jakoś nie otwiera mi się powyższy link.
Byłem w poprzednim roku w apartamencie Antonio który mieścił się na tej wysepce. W ciągu dnia jest tam zakaz wjazdu na wysepkę. Stoją 2 czy 3 słupki zamykane na kłódkę. Przy mostku jest parking na którym trzymałem auto. Kartę parkingową dostałem od właściciela apartamentów. Więc nie było żadnego problemu z parkowaniem. Obok jest też duży parking miejski za dobę koszt był bodajże 6,90 kn (albo 7,90 kn - nie pamiętam już).
zolo
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zolo » 10.05.2010 11:45

Dziekuje za odpowiedzi.

Wlasnie wlasciciel mi odpisal ze parking jest wliczony w cene :)
Leszek W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek W » 10.05.2010 15:43

Byłem w tamtym roku w apartamencie Antonio. Auto stało na parkingu po lewej stronie mostu, Nie miałem żadnej karty postojowej. Dario wskazał mnie tylko panom pilnującym placu. Nigdy o nic nie pytali. Jeżeli martwisz się, że bagaż trzeba daleko dźwigać, to zapewniam, że on ci na pewno pomoże.
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 10.05.2010 16:35

Poza tym jak wjedziesz na parking przy "diving center" i powiesz że do Antonio to nie będą chcieli karty postojowej ani opłat. Przy okazji zapytają się Zdravko czy to ich klient i będzie cacy. :)
zolo
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zolo » 10.05.2010 18:41

Dzieki za odpowiedzi :)
Widze ze to lokum jest pewne i sprawdzone :)
Leszek W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek W » 10.05.2010 20:48

Dokładnie :D :D :D

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone