Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

tranzyt

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jj75
Plażowicz
tranzyt

Nieprzeczytany postnapisał(a) jj75 » 29.03.2008 12:37

Witam.Mam pytanie czy ktoś zna może jakiś pensjonat ,motel na nocleg przy granicy Chorwacko-Słoweńskień. Chodzi mi dokładnie wjazd ze Słowenii w kierunki Zagrzebia.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.03.2008 12:43

Niech no sie tylko Piotrek_B obudzi... :):):):):) 8O 8O :twisted:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.03.2008 15:47

Sławomir Wocial napisał(a):Niech no sie tylko Piotrek_B obudzi... :):):):):) 8O 8O :twisted:

Już się obudził :lol: ale nie reaguje bo odpowiedź na to pytanie jest na tym forum :wink: :lol:
Pozdrav :papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.03.2008 22:06

Wiem , że jest i dlatego miałem nadzieje , że zgodnie ze swoim zwyczajem (popieram!!!) wytłumaczysz miszczowi nowicjuszowi :) o co biega i co to jest "szukaj" :):) Pozdrav!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.03.2008 22:52

Sławomir Wocial napisał(a):.... miałem nadzieje , że zgodnie ze swoim zwyczajem (popieram!!!) wytłumaczysz miszczowi nowicjuszowi :) o co biega i co to jest "szukaj" :):) ....

Sławek - jakby Ci to powiedzieć..........już mi się nie chce bo to niestety syzyfowa praca :lol:
Pozdrav
RobZel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobZel » 30.03.2008 20:49

Jednak "podrzucę" - małe co nieco na:

http://www.linksundrechts.com/docs/PL/pl.htm

pozdrawiam

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone