Fkk nie będę z Tobą dyskutować na temat tego, czy wypada iść na tą plaże czy nie, nie będąc nudystą. Chciałam tam iść po to, żeby zobaczyć to "cudo". I tak jak często na "zwykłych" plażach można zobaczyć roznegliżowanych plażowiczów, tak uważam, że na plażach dla nudystów (szczególnie tak ładnie usadowionych jak Nugal) mogą pojawiać się osoby chcące poplażować w tak cudnych okolicznościach przyrody, niekoniecznie ściągając z siebie ubrania.
I w tym momencie uważam, że to Ty mnie obrażasz swoją wypowiedzią i nazywania nas "bandą", czy "bydłem", bo 6 osób plus dziecko nie jest żadną bandą jak to określasz, a osobami zachowującymi się godnie i przyzwoicie na plaży, na której zastaliśmy ciszę i którą sami kontemplowaliśmy w sposób uważam nie uwłaczający nikomu.
Nie mieliśmy ze sobą tabuna bambetlów poza materacem dla syna i fajkami do wody, a sorry i poza jedzeniem dla młodego, któremu wybacz nie wytłumaczę: "synku przepraszam, nie będziesz jadł, bo pani po prawej nie będzie odpowiadało, że jesz na plaży bułkę i pijesz piciu".
Nigdy na plaży nie zostawiam choćby najmniejszego śmiecia po sobie! I zgadzam się tutaj z Tobą, jak i z innymi cromaniakami, że takie rzeczy nie powinny mieć miejsca, jak zostawianie puszek po piwie tudzież innych śmieci.
Na fotografiach również nie widać wprost golizny innych osób, bo ich po prostu nie fotografowałam.
Poza tym, że się nie rozebraliśmy, nie przeszkadzaliśmy innym, więc nie uważam, że w jakikolwiek sposób mogliśmy komukolwiek tam zaszkodzić. I sorry, co masz do kogoś, kto spaceruje w kapeluszu??? Bo jeżeli ma on spełniać funkcję chroniącą głowę przed słońcem, to chyba powinien się na niej znajdować.

:D
Nie oceniaj więc mnie i nie obrażaj, tylko dla tego, że pokazałam kilka zdjęć z tej plaży na tym forum, bo tak jak pisałam, nie widać na niej rażącej golizny i "gołych bananów". Nie znasz mnie, więc nie pisz, że zachowuję się jak bydło, bo nie masz do tego najmniejszego prawa, bo nie było Cię w tym momencie przy mnie i nie masz pojęcia o moim zachowaniu w tym miejscu.
Nie mniej jednak wyraziłaś swoje zdanie i masz do tego oczywiście prawo. Przyjmuję do wiadomości Twoją opinię i proszę Cię o zaprzestanie wypowiadania się w sposób obraźliwy w stosunku do mnie i do moich współtowarzyszy.