sprawdzę Drage i Pakostane... Szkoda, że za przyczepą nie można pociągnąć pontonu z przyczepką ;( bo nie zapomnę pływania i wodowania na wysepkach, których na mapkach nie widać
No cóż wytyczam trasę...
.png)
.png)
tosags napisał(a):Ok, przyjmuję, otrzymałem lincz... Nie zalogowałem się tutaj aby otrzymać gotowe rozwiązanie, zapytałem o radę, czytać mogę zawsze... jednak biorę to na garba, pewnie takich jak ja są setki tygodniowo.
Życie mnie nauczyło "umiesz liczyć, licz na siebie" a mi chodziło o prostą radę... "Stary jedziesz, chcesz, żeby było milo to jedź tu i tu, będzie to kosztowało mniej więcej tyle a widoki będą przepiękne..." Wybaczcie... poczytam bo ja mogę jechać i szukać dowolnego miejsca bez rezerwacji, bez zaliczki ale rodzina trochę inaczej do tego podchodzi.
.png)
weldon napisał(a):tosags napisał(a):Widziałem oferty Włoskich campingów będących prawie aquaparkami
Zaletą Chorwacji jest dostęp do morza.
Aquaparki masz bliżej, na Słowacji na przykład, czy w enerdówku.
Jak na mój gust, to podążaj śladami Janusza Bajcera - on spędza wakacje na kempingach w okolicach Pakostane, Biograd na Moru.
.png)
.png)
tosags napisał(a):Jedziemy na Ostrawę, Brno, Wiedeń, Graz, Maribor, Lublanę czyli Czechu, Austria, Słowenia i Chorwacja.
Czytam wątek oplaty-za-autostrady-i-drogi-ekspresowe-t17828.html ale znów nie wiem jak podejść do tematu bo 10'dniowe mnie nie urządzą bo jedziemy na 14 dni ;(
.png)
gusia-s napisał(a):tosags napisał(a):Jedziemy na Ostrawę, Brno, Wiedeń, Graz, Maribor, Lublanę czyli Czechu, Austria, Słowenia i Chorwacja.
Czytam wątek oplaty-za-autostrady-i-drogi-ekspresowe-t17828.html ale znów nie wiem jak podejść do tematu bo 10'dniowe mnie nie urządzą bo jedziemy na 14 dni ;(
No jak to jak? Czechy miesięczna, Austria 2x10 dniowa - druga przebita od daty końca ważności tej pierwszej i na Słowacji miesięczna.
.png)
tosags napisał(a):Słuchajcie a gdyby pojechać na jeden dzień nad Balaton - odpocząć, kupić jakieś winka i pojechać dalej na Zagrzeb to da się ominąć Słowenię?