Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukanie igły w stogu siana

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tygrysek0038
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tygrysek0038 » 23.01.2011 15:56

Od ponad trzech tygodni przeczesuję ineternet w poszukiwaniu noclegu.
Przekopałam również forum, jako skarbnice wiedzy. Wysłałam zapytania do niezliczonej ilości miejsc.Niestety , albo " już nie ma terminów", albo cena od 50 EUR w górę. To jak szukanie igły w stogu siana...

A szukam:
- Podgora/ Baska Voda
- dla 2 dorosłych osób
- studio lub apartament z balkonem/ tarasem
(ważne, żeby wewnątrz była minikuchenka i własna łazienka)
- koniec sierpnia, początek wrzesnia, na tydzień lub trochę dłużej
- miejsce parkingowe na auto
- miło byłoby mieć widok na morze, ale nie jest to warunek konieczny.

W zeszłym roku zamknęlismy się w kwocei 35 EUR/ 2 os., a byliśmy w Trogirze, na Ciovo...

Jesli ktoś ma namiary, prześlijcie , bardzo proszę, na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 24.01.2011 17:38 przez tygrysek0038, łącznie edytowano 1 raz
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 23.01.2011 16:08

tygrysek0038 napisał(a):Od ponad trzech tygodni przeczesuję ineternet ...

aaaaaaa ...

Nie masz ciekawszych zajęć? 8O

Jakaś siłownia, relaks, kino ...?

Pojedziesz, to sobie znajdziesz ... Jak nie tam, to gdzieś zaraz obok. :lol:
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 23.01.2011 16:42

Weldon ma 100 % racji. Jak to początek września, to śmiało w ciemno (oczywiście nie myślę o tunelu) :wink: pozdr
tygrysek0038
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tygrysek0038 » 23.01.2011 20:19

AdamSz napisał(a):Weldon ma 100 % racji. Jak to początek września, to śmiało w ciemno (oczywiście nie myślę o tunelu) :wink: pozdr

śmiejcie się, śmiejcie, ale ja nie potrafię jechać w ciemno. stres by mnie zjadł :D
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 23.01.2011 20:27

Pamiętaj, że oferta internetowa może nieco odbiegać od rzeczywistości :lol:W tym terminie to oferty spotkasz na miejscu do wyboru i pewnie taniej :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 23.01.2011 21:37

tygrysek0038 napisał(a):... ale ja nie potrafię jechać w ciemno. stres by mnie zjadł :D

Może, jakbyście z małymi dziećmi jechali ...

Jak na mój gust, to na raz nie przejedziecie, więc spokojnie możesz zaplanować,
że na miejscu będziecie gdzieś na 12:oo - 13:oo

To ci daje spokojną możliwość rozejrzenia się po okolicy, zadecydowania, czy w ogóle ci się tam podoba i poszukania jakiegoś lokum.

Jak znam życie, to chętni do wynajmu znajdą was sami.

Jak chcesz argument, to, tak jak pawelh mówi - większym stresem jest kupowanie kota w worku.

Rada? Nie jedźcie na sobotę.
Prędzej starajcie się tam wylądować w niedziele, a najlepiej w poniedziałek, wtorek.

W sobotę sporo osób wyjeżdża, więc będą starali się was spławić,
żebyście przyszli na drugi dzień, natomiast w tygodniu macie małą konkurencje i spokojnie przebieracie w apartmanach.
grzesasia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzesasia » 23.01.2011 21:47

Witam
Popieram przedmówców. Początek września jak najbardziej w ciemno. W zeszłym roku drugiego września "wylądowałem" w Igrane z żoną i dwójką dzieciaków ( 2 i 6 lat ) znalezienie noclegu trwało około 15 minut za 35 euro dla czwórki ,50 m od morza.
Jedźcie śmiało i bez stresów.

Pozdrawiam
marytka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marytka » 23.01.2011 21:53

w tym roku też już jestem mądra,bo pojechalam,zobaczyłam i wiem :lol:
spokojnie mozna jechac w ciemno-i tak tez zrobię
ale w zeszłym roku/pierwszy raz w chorwacji/-nie przekonały mnie opinie innych ,ze można w ciemno-dokanałam rezerwacji i na szczęście się nie zawiodłam.
byłam w drugiej połowie sierpnia-okolice Rogoźnicy,pierwsza linia brzegowa i kilka domów w sąsiedztwie świeciło pustkami :lol:
dobrych wyborów życzę :wink:
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 24.01.2011 07:40

Chciałam ci wysłać namiary ale odrzuciło mi maila ze adres nieznany :( nie wiem czy to wina mojej poczty czy coś z twoim adresem jest nie tak.
tygrysek0038
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tygrysek0038 » 24.01.2011 17:37

CinnamonGirl napisał(a):Chciałam ci wysłać namiary ale odrzuciło mi maila ze adres nieznany :( nie wiem czy to wina mojej poczty czy coś z twoim adresem jest nie tak.

"0" mi zjadło. :oops:
teraz jest już poprawny:-)
:)
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) :) » 25.01.2011 14:15

grzesasia napisał(a):Witam
Popieram przedmówców. Początek września jak najbardziej w ciemno. W zeszłym roku drugiego września "wylądowałem" w Igrane z żoną i dwójką dzieciaków ( 2 i 6 lat ) znalezienie noclegu trwało około 15 minut za 35 euro dla czwórki ,50 m od morza.
Jedźcie śmiało i bez stresów.

Pozdrawiam

Zwracam się z ogromną prośbą o podesłanie namiarów na Igrane na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry serdecznie dziękuję
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 25.01.2011 14:21

tygrysek0038 napisał(a):
AdamSz napisał(a):Weldon ma 100 % racji. Jak to początek września, to śmiało w ciemno (oczywiście nie myślę o tunelu) :wink: pozdr

śmiejcie się, śmiejcie, ale ja nie potrafię jechać w ciemno. stres by mnie zjadł :D

Nie lepiej samemu poszukac na miejscu fajnego miejsca?
Po 20tym sierpnia juz się powoli pusto robi (Niemcy chyba wcześniej szkołę zaczynają), jeszcze się chyba nie zdarzyło, żeby ktoś pojechał w ciemno i musiał wrócić do Polski, bo miejsca nie znalazł w Chorwacji ;)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone