Witaj,
Ja natomiast nie lubię drogi przez Węgry
Wolę zdecydowanie przez Czechy lub Słowacje, a później to juz Austria,Słowenia i Cro
Co do miejsca pobytu to jak jak radzili wcześniej wybierz region i tam miejsce na pobyt..dużo osób dzieli wyjazd na dwie części, to super rozwiązanie:)
Polecam zdecydowanie jechać w ciemno..zatrzymujesz się tam gdzie ci się podoba, wiesz co bierzesz i można się potargować
Osobiście na Pag byłam raz przejazdem i to na moment więc nie doradzę, choć na 3-4dni planuję w najbliższe wakacje wyspę odwiedzić...
Myślę , że spodobałaby wam się Riwiera Makarska, a tam dużo miasteczek, jedne większe, inne mniejsze, ale jest co robić i macie na miejscu piękne widoki...(Brela, Tucepi, Podgora,Gradac)
Ja od tych wakacji jestem zauroczona wyspą Brac, to też atrakcyjna wyspa i warta polecenia
płw.Peljesac nie do opisania, ale to już daleko
Odsyłam do mojej relacji też sporo info tam znajdziesz
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=21203&start=0
Pamiętaj jednak, że musisz sama zaplanować sobie wyjazd, bo każdy jest inny i to co nam sie spodoba, Tobie niekoniecznie...
Masz dużo czasu, obejrzysz zdjęcia, poczytaj info i na pewno znajdziesz miejsce dla siebie...
Zapewniam Cię, że po pierwszym poznaniu Cro będziesz chciała odwiedzić ją jeszcze nie raz