Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam romantycznego miejsca dla dwojga

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 22.03.2007 20:56

Leszek Skupin napisał(a):Ludzie :!: romantycznie może być wszędzie :!: bo nie ważne gdzie :!: ważne z KIM :?::!::!::!::!:

Pozdrav :papa:
P.S. Chorwacja cała jest romantyczna :lol: ... no to Wam teraz ćwieka zabiłem :lool:
P.S. 2. A już bardzo romantyczna jest podróż we dwoje na "wariackich papierach" czyli czym się da, jak się da, byle dalej, ale we dwoje :D

A ja myślałem, że tak myślą tylko ludzie z Bieszczad ( to ja, podkarpacie). :D Bardzo mi się to podoba i tak staram się postępować ( może nie w 100 % wydaniu, ale z namiastką). Urlop planuję w określeniu miesiąca, jednak sam wyjazd "na wariackich papierach", kilka godzin i jedziemy. Wsiąść, trzasnąć drzwiami ........... i przed siebie. Tylko wiatr we włosach hula. !!!!! To jest to. !!!
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Szukam romantycznego miejsca dla dwojga - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone