Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukam miejscowości podobnej do Tucepi

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 17.03.2008 15:11

darek1 napisał(a):
ines napisał(a):Zupa Dubrovacka ładna, ale plw.Peljesac jest o wiele piękniejszy i ciekawszy:)
Choć cały czas uważam ze Riwiera jest najładniejsza w Cro,a Tucepi chyba nie ma zastępcy;)

Z koleżanką to każda miejscowość ma Rivierze Makarskiej jest ładna.

oj oj.. :D
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 17.03.2008 16:11

ines napisał(a):
darek1 napisał(a):
ines napisał(a):Zupa Dubrovacka ładna, ale plw.Peljesac jest o wiele piękniejszy i ciekawszy:)
Choć cały czas uważam ze Riwiera jest najładniejsza w Cro,a Tucepi chyba nie ma zastępcy;)

Z koleżanką to każda miejscowość ma Rivierze Makarskiej jest ładna.

oj oj.. :D

Dobrze, że Mąż forum nie przegląda.....

:mrgreen:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.03.2008 20:41

Igrane też jest fajne, podobne do Tucepi.

Co do kolezanki Ines to chcę powiedzieć, że w jej obecności Riviera Makarska nabiera nawet blasku tzw. blichtru. Pozdrawiam sedecznie.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 26.03.2008 13:36

mąż czasem przegląda forum, jednak nie wiem czy bardzo dokładnie:)
heheh
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 26.03.2008 19:04

ines napisał(a):mąż czasem przegląda forum, jednak nie wiem czy bardzo dokładnie:)
heheh

:mrgreen:

To dobrze.... :twisted:
zosia2005
Odkrywca
Brela

Nieprzeczytany postnapisał(a) zosia2005 » 27.03.2008 23:05

Buber napisał(a):lina jak coś podobnego do T. to proponuję znowu Makarską Rivierę - może Brela albo BV.
Orebic jest super - ale moim zdaniem, to zupełnie inna bajka jak T.
Pa :D

Bardzo pozytywnie mówisz o Breli, czy nadaje się na wypoczynek z maluchem (2,5lat)bo interesuje mnie ville Mate albo Ivanić a jednocześnie przerażają górki (droga plaża-kwatera)albo schody. Chyba raczej nie da się wsadzić dziecka do wózka i zajechać nim na plażę? Czy 200m od plaży w górę to faktycznie wyjście porównywalne z 10 piętrem. Uff! Takie zdanie znalazłam na forum. Kondycja Kondycją ale gdzie w takim razie błogie, rajskie lenistwo.
Proszę ewentualnie na namiary noclegów (nie koniecznie w Breli) za rozsądną cenę
mój aders: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 01.04.2008 19:52 przez zosia2005, łącznie edytowano 2 razy
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 29.03.2008 01:16

Co do dzieciaków to w Tucepi był wysyp rodzin z dziećmi, pewnie dlatego ze nie trzeba się wspinać do plaży, wszędzie płasko i woda jest dość płytka:)
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 18.04.2008 06:18

zosia2005 w Breli mieszkałem w hotelu Soline nad samą plażą, więc problemów z dojściem nie było :D . Co do podanych przez Ciebie obiektów nie wiem jak to jest. Brela rzeczywiście jest raczej stroma - płaski odcinek jest tylko przy porcie i są tam knajpy i takie tam tym podobne :D . Ten układ miasteczka decyduje o jego wyjątkowym uroku, ale dla rodzin z dziećmi polecam jednak zdecydowanie, to co napisała, z dobrym uzasadnieniem poprzedniczka :wink: :
ines napisał(a):Co do dzieciaków to w Tucepi był wysyp rodzin z dziećmi, pewnie dlatego ze nie trzeba się wspinać do plaży, wszędzie płasko i woda jest dość płytka:)

Jeżeli mimo to Brela chodzi Ci po głowie, poczytaj jeszcze wątek Greka "Pozdrowienia z Breli".
zosia2005
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zosia2005 » 20.04.2008 21:14

Dziękuje Buber, już klamak zapadła, jedziemy do Breli. Będziemy mieszkać 200m nad portem w centrum Breli. Krynice Górską przeszliśmy z wózkiem a mieszkaliśmy na wzniesieniu więc Brela chyba tez będzie do pokonania. Tucepi jest jeszcze dalej a w Breli zadecydowała, nie tylko jej malowniczość, ale niebieska flaga. Znalazłam na forum osobę, która była w jednej z willi oraz okazało się że była tam też znajoma więc czemu nie...no przecież nie będziemy tylko zawiązywac sadełka na plaży, dziecko raczej dyktuje aktywność a tam jest fajny deptak w cieniu do spacerów. Widziałeś te zdjęcia, potwierdzasz, że tam jest tak ładnie?
forum/viewtopic.php?t=18651&highlight=
Pozdrawiam
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 21.04.2008 06:41

Zosia myślę, że będziesz zadowolona - Brela jest chyba najbardziej malownicza z całej Makarskiej Riviery (ale głowy nie dam, bo wszędzie nie byłem :wink: ), te "górki" z wózkiem spokojnie się pokonuje, a nad wodą na dzieci i tak, zawsze trzeba uważać :D .
:papa:
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

szukam miejscowości podobnej do Tucepi - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone