napisał(a) guns » 30.06.2013 14:30
To może udałoby się nas nakierować, może jakieś linki czy głębsze opisy - z tego co przeglądaliśmy w internecie to właśnie Novalja albo Makarska, ale to drugie to podobno tłoczne miasto i sporo dalej od wyspy Pag, jak wyglądają w sezonie imprezy na Żrce? na filmikach wszystko pięknie, a może są jakieś relacje z tamtych rejonów? czy dyskoteki to tylko plaża czy są normalne kluby w budynkach? Gdzieś natrafiłem też na jakąś dyskoteke w jaskini ale to chyba właśnie rejony Makarskiej.
Jak docierać z Novalji czy okolic do plaży Żrce? jakie są tam ceny komunikacji, szczególnie w nocy, no i może jakieś info mniej więcej o cenach - wejścia do klubów, jakieś atraktcje typu nurkowanie, jedzenie z tego co czytałem ok 30% drożej niż u nas, a jak alkohole w sklepach?
I najważniejsze - bardzo trudno znaleźć w sezonie nocleg? (w ofertach internetowych znaleźliśmy, że ok 2,5-3k zł na 4 osobowy apartament na tydzień wystarczy, taki z pełnym aneksem i 2ma pokojami)
No i jakieś ukryte opłaty - klimatyczne, przejazdy autostradami, kary za spożywanie alko na plaży czy coś takiego?
Może lenistwem biją te pytania ale może akurat ktoś ma czas albo wie gdzie dokładnie szukać i by troche ułatwił sprawe, ja sobie nie mogę pozwolić na godziny szperania po forach gdyż mam dużo pracy związanej z zabezpieczeniem działalności na czas wyjazdu właśnie + przeprowadzka ;/