.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
MONISIA napisał(a):Mam pytanie do Lusi1. Czy agencja Orebic tours jest pewna, czy były z nimi jakieś kłopoty? I najważniejsze o Orebic, czy poza tym że w Orebicu jest piaszczysta plaża i blisko na Korculę i generalnie fajne miejsce na wypady, to czy samo miasteczko jest ładne czy to jakaś dziura? Czy może Ston jest bardziej urokliwy?
.png)
Lusi1 napisał(a):MONISIA napisał(a):Mam pytanie do Lusi1. Czy agencja Orebic tours jest pewna, czy były z nimi jakieś kłopoty? I najważniejsze o Orebic, czy poza tym że w Orebicu jest piaszczysta plaża i blisko na Korculę i generalnie fajne miejsce na wypady, to czy samo miasteczko jest ładne czy to jakaś dziura? Czy może Ston jest bardziej urokliwy?
Ston jest również urokliwy. Może nawet bardziej niż Orebić - bo to w zasadzie male miasteczko dobre do odpoczynku nie do nocnego życia. Jeśli interesuje Cię nocne życie polecam Novalje na wyspie Pag!!!
Agencja jak najbardziej w porządku, żadnych problemów wszytsko zgodnie z ofertą a jak poprosiliśmy o wiatrak bo klima była zamontowana zbyt blisko łóżka na którym spała nasza córka to bez żadnego problemu go dostaliśmy. Nawet jak rezygnowaliśmy z ostatniego dnia pobytu to nie doliczali za ten dzień żadnej kasy.
Orebić mnie urzekł spokojem co nie znaczy, że nie ma knajpek imprez - są oczywiście i to całkiem sympatyczne z dobrym jedzeniem.
Ston słynie z owoców morza - ale właśnie owoce morza w knajpie w Stonie były najgorsze jakie jedliśmy w trakcie caLaego pobytu w Cr (Orebić, Dubrovnik, Korcula, Trogir, Split, Karlovac i Zagrzeb).
W Orebiciu są cudowne piwniczki z pysznym winem Polecam Prosek!!!
W tym roku byliśmy w Pagu - o winku można było marzyć - sprzedawali niby coś ale koszmarne!
Zdecydowanie polecam Orebić!!
Gdyby nie nasza natura - zapewne wrocilibyśmy tam - ale nas gna w nieznane.
.png)
.png)
Lusi1 napisał(a):MONISIA : piwko około 15 kun - podobnie było w tym roku w Pagu. (soczek dla dziecka też ok. 15 kun). Najdroższy obiad zjedliśmy w Stonie - jak pisałam do najsmaczniejszych nie należał.
Ceny są bardzo podobne na całym wybrzeżu.
Orebić nie zasypia. Polecam winko z piwniczek - jest ich kilka.
A jak cenowo w Czarnogórze?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje