Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam Apartamentu Na Lipiec

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adamstan
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamstan » 27.05.2011 10:04

Witam wszystkich forumowiczów.
Mam prośbe o podanie namiarów na prywatne apartamenty do wynajęcia w Chorwacji. Jade do tego kraju po raz pierwszy i chcialbym uniknąć jakiś wpadek. Nie ma konkretnie określonego miejsca i licze na Wasze doradztwo gdzie najlepiej się udać, jade z dziećmi więc potrzebuję blisko plaży. Szukam jakiejś ładnej okolicy gdzie można coś zwiedzić.
Może wydać sie to komus śmieszne ,że ktoś jeszcze nie był w Chorwacji (tak jak ja) ale ja moge wiele podpowiedzieć o całej skandynawii. Zjechalem ją od południa aż po samą północ.

Licze na WAS i Wasze podpowiedzi.
Z góry bardzo dziękuję.
Bodek1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bodek1 » 27.05.2011 10:11

tu się witamy:
forum/viewtopic.php?t=9747[url][/url]
Bodek1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bodek1 » 27.05.2011 10:15

adamstan
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamstan » 27.05.2011 11:08

Przeglądałem trochę net i podoba mi się okolica tych wodospadów może cos polecicie w tamtej okolicy, poza tym piszą że organizowane są spływy kajakarstwa górskiego co bardzo przemawia za tamta okolica ponieważ sam kiedyś uprawiałem ten sport wyczynowo.
FRIDA
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) FRIDA » 27.05.2011 14:22

Polecam Omis położony u stóp pięknych gór Mosor u ujścia rzeki Cetiny.Dużą atrakcja sa spływy Cetina,tworzacą w górach piękny przełom.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ujście rzeki
Odstapię rezerwację w Stanici koło Omis 16-30 lipca na 4 osoby,byliśmy w ubiegłym roku.Można zrobić sobie wypad do Splitu (29km) ,Trogiru,Makarskiej.Przy okazji zwiedzania Medjugorie można pojechac nad wodospad Kravice.
Z tarasu apartamentu piękny widok na Brać i przepływające stateczki.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone