Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam apartamentu dla 2 osób

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mateos
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mateos » 13.07.2009 14:22

Witam :D
Jestem nowy na forum :)
Przeszukałem juz podobne tematy do mojego problemu , a także faq i nie znalazłem sensownej odpowiedzi.
Poszukuję apartamentu dla 2 osób w Dalmacji w cenie do 35Euro/nocleg. Odległość od morza do 2km :wink: :P
Moim wymaganiem jest termin od 31 lipca do 9 sierpnia br :D a bardzo ciężko jest coś znaleźć sensownego w tej cenie i dlatego też proszę o radę Was na forum
Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc w poszukiwaniu. :) z góry dziękuję i pozdrawiam :)
arturo72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo72 » 13.07.2009 14:34

Mateos napisał(a):Przeszukałem juz podobne tematy do mojego problemu , a także faq i nie znalazłem sensownej odpowiedzi.
Moim wymaganiem jest termin od 31 lipca do 9 sierpnia br :D a bardzo ciężko jest coś znaleźć sensownego w tej cenie i dlatego też proszę o radę Was na forum
:)

Coś słabo szukałeś ;)Tutaj masz bardzo sensowne odpowiedzi :) :
cała Chorwacja
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Skąd wiesz czy ciężko jest znaleść coś sensownego w tej cenie ?? Ile odpowiedzi już dostałeś i z jakimi cenami ??
Jeśli prywatne apartamenty są dla Ciebie "nie sensowne" to zgłoś się do BP i wykup wczasy w hotelu ;)
Jeśli wyjedziesz w ciemno to za taką cenę na pewno znajdziesz.
Ostatnio edytowano 13.07.2009 14:39 przez arturo72, łącznie edytowano 1 raz
Mateos
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mateos » 13.07.2009 14:38

arturo72, przeszukiwałem strony podane w faq i ciężko jest znaleźć coś w tej kwocie :cry: Większość apartamentów jest na więcej osób :P a dla dwóch mało :(
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 13.07.2009 14:48

Mateos napisał(a):arturo72, przeszukiwałem strony podane w faq i ciężko jest znaleźć coś w tej kwocie :cry: Większość apartamentów jest na więcej osób :P a dla dwóch mało :(

Słabo szukasz ! Jest bardzo dużo kwater 2, albo 2+1.
arturo72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo72 » 13.07.2009 14:49

Mateos napisał(a):arturo72, przeszukiwałem strony podane w faq i ciężko jest znaleźć coś w tej kwocie :cry: Większość apartamentów jest na więcej osób :P a dla dwóch mało :(

Jak napisałem słabo szukałeś :) :
Mnóstwo jest tego :D
piweczko
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) piweczko » 13.07.2009 14:52

podaj adres mailowy to dam ci namiary, też szukałem w tym terminie i coś jeszcze mam.
Mateos
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mateos » 13.07.2009 15:02

piweczko, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dziękuję :D
arturo72 , Tobie też bardzo dziękuję 8)
Pyciak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 15.07.2009 21:47

Napisz do mnie, dam Ci konkretne sprawdzone namiary (trzy dni temu wróciłem z Chorwacji)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone