Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

swojskie klimaty

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aro_40
Croentuzjasta
swojskie klimaty

Nieprzeczytany postnapisał(a) aro_40 » 24.02.2012 21:01

Zajechaliśmy w zeszłym roku do Loviste (na półwyspie Peljesac). Senna mieścina, bez nawału turystów, Chorwaci siedzący przed domami w cieniu drzew, kilka knajpek okupowanych przez miejscowych...
Niestety to za daleko, aby lecieć w tym roku :( choć chciałoby się.
I stąd moje pytanko: możecie polecieć jakąś podobną miejscowość ale w północnej lub środkowej Dalmacji??? Najchętniej z otwartym morzem... :)
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 25.02.2012 10:00

Loviste jest na końcu świata. W pierwszej chwili na myśl przychodzi Vinisce, Sevid, Zecevo...
KamGas
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KamGas » 25.02.2012 10:07

Witam, czy mógłbym prosić o jakiś namiar na apartament w którym spędzaliście wakacje ;] Po Twoim krótkim opisie wydaję Mi się, że ta miejscowość odpowiada moim wymaganiom.
Mój mail to: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dziękuje i pozdrawiam.
aro_40
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aro_40 » 25.02.2012 22:14

Niestety, ostatnie wakacje spędzilismy w Orebicu, dlatego też nie jestem w stanie podac jakichkolwiek namiarów na nocleg w Loviste :(
Arek, masz może jakies namiary w któryms z miejsc wymienionych przez Ciebie? Szukam apartamentuy dla 4 osób (2 sypialnie).
Z góry dzięki :)
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 26.02.2012 10:50

aro_40 napisał(a):Arek, masz może jakies namiary w któryms z miejsc wymienionych przez Ciebie?

Niestety nie posiadam.

Przeszukaj forum pod kątem wymienionych przeze mnie miejscowości, sporo o nich znajdziesz, również o kwaterach.
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 26.02.2012 11:34

Polecam Vinišće - koło Trogiru . Byłam w ubiegłym roku w pierwszej połowie lipca. Miejscowość jest godna polecenie, bo jest spokojnie, czas leniwie się wlecze i można wypocząć. :)

Byłam w tym apartamencie :arrow: forum/viewtopic.php?t=33513

Ten sam apartament i miejscowość są opisane w tej relacji :arrow: forum/viewtopic.php?t=35544&start=0

Może akurat przypadnie Ci miejscowość do gustu... Ja polecam. :D
jak501
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jak501 » 10.03.2012 21:51

Gdyby ktoś z szanownych kolegów miał jakieś sprawdzone namiary na apartamenty w Loviste to byłbym ogromnie wdzięczny, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, z góry serdecznie dziękuję

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone