Jurek napisał(a):Ło !! Ło!! Przestańcie bo mnie zawstydzacie![]()
A może nadeszła chwila żeby się zmobilizować i trochę ulżyć sobie, żonie i stalowemu rumakowi
Pozdrawiam
Józek
.png)
.png)
Ale żeście szanowni cromaniacy temat znależli![]()
Czy ktoś jest głodny![]()
Proponuje iść spać a rankiem będzie śniadanko
.png)
volumen napisał(a):Jurasku, zawsze zostaje nam jeszcze dieta sex proponowana przez platonaGdyby mi się tak udało wyrwać z pracy w południe, to spalone kalorie mógłbym przenaczyć na drugie piwo wieczorem
.png)
.png)
sly29 napisał(a):LUDZIE co was napadło z tymi dietamija tam nie mam zamiaru się odchudzać szkoda czasu już to przerabiałem
co z tego że zrzuciłem kilkanaście kilkogramów jak i tak po kilkunastu miesiącach wróciłem do swojej wagi chyba tak musi być 96 kg i nic mniej ani więcej a zresztą żona mi zawsze powiada , że kochanego ciała nigdy zawiele
![]()
![]()
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
volumen napisał(a):Jurek napisał(a):Ło !! Ło!! Przestańcie bo mnie zawstydzacie![]()
Jurasku, zawsze zostaje nam jeszcze dieta sex proponowana przez platonaGdyby mi się tak udało wyrwać z pracy w południe, to spalone kalorie mógłbym przenaczyć na drugie piwo wieczorem
.png)
jacek gryczewski napisał(a):volumen napisał(a):Jurek napisał(a):Ło !! Ło!! Przestańcie bo mnie zawstydzacie![]()
Jurasku, zawsze zostaje nam jeszcze dieta sex proponowana przez platonaGdyby mi się tak udało wyrwać z pracy w południe, to spalone kalorie mógłbym przenaczyć na drugie piwo wieczorem
volumen a spróbuj mi sie odchudzac .to zobaczysz ..........kto bedzie prezesem klubu "wielkoludow" co ???
.png)
volumen napisał(a):Zwyczaje świąteczne w Chorwacji
http://www.adriatica.net/croatia/feature/bozic_pl.htm
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko