Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Styczeń, czas zacząć... Typy: Primosten, Rogoznica, Vrbnik

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bahama
Cromaniak

Postnapisał(a) Bahama » 08.01.2010 18:04

Nie pytajcie dlaczego te miasta , bo odpowiem , "bo tak" :).

1. Primosten, przejeżdżałem 2 lata temu, zaparło mi dech w piersiach, mam kwaterę tak z 3 km od miasta, więc mnie przeraża że za bardzo nie poimprezuję... plaże ?

2. Rogoznica - mam na oku kwaterę w centrum, tylko czy poimprezuję ? (chodzi mi o knajpy, konoby, music na świeżym powietrzu), a jak z plażami ?

3. Vrbnik - Na Krk byłem 3 lata temu jeden dzień w Baśka - było fajnie. Jakoś mnie Vrbnik urzekł widokowo na fotach. Kwaterę mam na oku z widokiem , że też zapiera... Tylko czy poimprezuję ??? (chodzi mi o knajpy, konoby, music na świeżym powietrzu), jakie plaże ?

Proszę nie pisać lepiej pojedź do Makarskiej, Breli, Na Korćulę, do Dubrovnika itp. bo BYŁEM ! No dobra na Korćuli nie, ale mnie nie ciągnie. Chcę obiektywnych podpowiedzi, czy w tych 3 miejscach poimprezuję i popływam ???

Jadę z 11 letnią córką, która nie potrafi za dobrze pływać, więc jakieś żwirki, piaski też przydałyby się , nie tylko skały i głębina...

Liczę na powiązane z tematem konkrety :)

Z Pasażerem już dyskutowałem kurcze ładniejszy był poprzedni nick :) czy słowo rodem z Kruszwicy jest na forum zakazane ??? , chciał mnie wysłać znowu pod Czarnogórę :) ( a na serio to jest mistrzem w wyszukiwaniu informacji z forum na czas... :) może taką konkurencję ktoś kiedyś wprowadzi ???
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 08.01.2010 19:34

Wywołany do tablicy musi linka zapodać heeh

:arrow: Rogoznica "nocne życie" :idea:

Srdačan pozdrav

Ps. Mi też się z kolegą zawsze miło rozmawia. . . ale nie przesadzajmy :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty
Re: Styczeń, czas zacząć... Typy: Primosten, Rogoznica, Vrbn

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.01.2010 19:41

Bahama napisał(a):więc mnie przeraża że za bardzo nie poimprezuję... plaże

Sprecyzuj słowo "imprezuję" bo niektórzy uważają, że tylko w Las Vegas można "poimprezować". Jeśli chodzi o Vrbnik to tam raczej nie "poimprezujesz" to nie za duży kurort. Z resztą co to za imprezowanie z dzieckiem na wczasach. :D :D :D

pozdrav
Bahama
Cromaniak

Postnapisał(a) Bahama » 08.01.2010 19:46

zebik napisał(a):

Sprecyzuj słowo "imprezuję" bo niektórzy uważają, że tylko w Las Vegas można "poimprezować". Jeśli chodzi o Vrbnik to tam raczej nie "poimprezujesz" to nie za duży kurort. Z resztą co to za imprezowanie z dzieckiem na wczasach. :D :D :D

pozdrav

No właśnie taki ze mnie "New Romantic" raczej imprezowicz z lat 80-tych, czyli piwko na tarasie do rana plus dobre jedzonko, ewentualnie muzyczka "autochtońska"
Bahama
Cromaniak

Postnapisał(a) Bahama » 08.01.2010 19:47

pasażer napisał(a):Wywołany do tablicy musi linka zapodać heeh

:arrow: Rogoznica "nocne życie" :idea:

Srdačan pozdrav

Ps. Mi też się z kolegą zawsze miło rozmawia. . . ale nie przesadzajmy :oczko_usmiech:

I tak mi Niemce już Rogoźnicę sprzatnęli ... :(
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.01.2010 19:49

Bahama napisał(a):
zebik napisał(a):

pozdrav

No właśnie taki ze mnie "New Romantic" raczej imprezowicz z lat 80-tych, czyli piwko na tarasie do rana plus dobre jedzonko, ewentualnie muzyczka "autochtońska"

To moim zdaniem bardziej samo miasto Krk, a na bank poimprezujesz w Baśce. Ale bardziej polecam stolicę wyspy ze względu fajną plażę choćby przy campie Jeżevac no i fajną starówkę w stylu weneckim.
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 08.01.2010 20:00

Bahama napisał(a):I tak mi Niemce już Rogoźnicę sprzatnęli ... :(

Zaraz opanujemy . . . GG :idea:
Bahama
Cromaniak

Postnapisał(a) Bahama » 08.01.2010 21:37

pasażer napisał(a):
Bahama napisał(a):I tak mi Niemce już Rogoźnicę sprzatnęli ... :(

Zaraz opanujemy . . . GG :idea:

No dobra linczujcie ! Jadę do Vrbnik , bo tak wszyscy pięknie o tym miejscu piszecie :)

Szczególne podziękowania dla Pasażera i Alessandro, bo mnie namawiali na ... Rogożnicę :)

No i wydatnie się Toudee przyczynił z bratniego Ostrowa :) Chodziłem do Zap-u :)

W zeszłym roku to samo, szukałem spokoju wylądowałem w Makarskiej, taki przekorny jestem :)

Wynająłem apartament 4-osobowy za 368 E (chyba niezła cena)
Tomasz W
Cromaniak

Postnapisał(a) Tomasz W » 08.01.2010 22:03

Jeśli szukasz malowniczego zadupia... Vrbnik będzie w sam raz...
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Postnapisał(a) B_Magdalenka » 08.01.2010 22:05

kilka godzin i decyzja podjęta, i ap. wynajęty 8) jestem pod wrażeniem :P
a ja siedzę i dumam sama nie wiem nad czym.
Bahama
Cromaniak

Postnapisał(a) Bahama » 08.01.2010 22:11

Tomasz W napisał(a):Jeśli szukasz malowniczego zadupia... Vrbnik będzie w sam raz...

Strzał w dychę jak to mówią :)

B_Magdalenka: W zeszłym roku tak dumałem do kwietnia i wylądowałem w centrum Makarskiej w apartamentach z Night-Clubem :) , ale zawsze to jakieś nowe doświadczenie
Tomasz W
Cromaniak

Postnapisał(a) Tomasz W » 08.01.2010 22:24

B_Magdalenka napisał(a):kilka godzin i decyzja podjęta, i ap. wynajęty 8) jestem pod wrażeniem :P

Z doświadczenia wiem, że najczęściej pierwsza decyzja jest najlepsza :wink:
bajluśka
Globtroter

Postnapisał(a) bajluśka » 09.01.2010 19:45

B_Magdalenka napisał(a):kilka godzin i decyzja podjęta, i ap. wynajęty 8) jestem pod wrażeniem :P

to tak jak ja :(

czytam i czytam i nic nie moge zdecydować :roll:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.01.2010 19:47

bajluśka napisał(a):

to tak jak ja :(

czytam i czytam i nic nie moge zdecydować :roll:

Riva Omiś

Pisak, Marusici, Stanici, Medici, Lokva Rogoznica, Ruskamen, Mimice.

Będziesz w pełni zadowolona, niedrogo, a jakie widoki i plaże.

Chcesz coś konkretnie
to maila masz w profilu.
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Postnapisał(a) B_Magdalenka » 09.01.2010 19:49

zebik napisał(a):
Riva Omiś

Pisak, Marusici, Stanici, Medici, Lokva Rogoznica, Ruskamen, Mimice.

Będziesz w pełni zadowolona, niedrogo, a jakie widoki i plaże.

tam właśnie posłałam spoooooro maili. czekam dzielnie na jakiekolwiek odpowiedzi :lol:
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone