Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Stanici

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
*p*a*t*i*
Croentuzjasta
Stanici

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 03.08.2007 18:15

Wszystko wskazuje na to, że akurat w tej miejscowości będę w tym roku wypoczywać, no i w związku z tym mam pytanie. Oczywiście korzystałam z opcji "szukaj" i przekopałam forum dość dokładnie bo nie korzystam z niego od wczoraj :) Dowiedziałam się, że jest to niewielka miejscowość, mało rozrywkowa, jednak to akurat jest zapewne jej atutem. Pytanie głównie mam w związku z noclegiem. Jedziemy w pierwszych dniach września w ciemno. W większej miejscowości ze znalezieniem kwatery nie mieliśmy żadnego problemu - orientuje się ktoś jak wygląda to w Stanici? No i może ktoś ma jakieś praktyczne rady może na temat tego miejsca?

A może ktoś ma zdjęcia, których na forum jeszcze nie ma? :lol:
Z góry dziękuję za wszelkie informacje :):)
Degol2
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Degol2 » 03.08.2007 22:08

Czesc kolego, spedzilem tak 2 piekne tyg 2 lata temu i w tym roku bede dokladnie w tym samym czasie w ktorym bedziesz Ty. Nie mam czasu aby teraz o tym pisac ale w ciagu tygodnia cos ci napisze. Przypomnij mi.

Pozdrawiam

Degol
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 04.08.2007 06:28

Ok, z góry dziękuję ślicznie :)

Aha, i nie kolego tylko koleżanko ;)
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 06.08.2007 15:03

Ja to już gdzieś pisałem, ale przypomnę jeszcze raz--Stanici to miejsce dla lubiących SIEDZIEĆ na miejscu lub CZĘSTO RUSZAJĄCYCH auto. Tam nie ma gdzie spacerować :!: :!: Do tego wszędzie (prawie) są schody, dużo schodów. Do morza, do apartamentu, do auta, do sklepu, do... Widoki z niektórych domów wspaniałe.
Johnas
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Johnas » 19.08.2008 06:40

Stanici to bardzo ładna, mała i spokojna miejscowość -byłem tam 2 razy. Piękna żwirkowa plaża. Do Omisa jest tylko 5 km więc zawsze można tam podjechać autem aby pospacerować czy zrobić jakieś zakupy w większym markecie. Zamieszkiwałem w willi Roing, którą polecam -bardzo ładne apartamenty i kompletne wyposażenie, widok z tarasów rewelacyjny, namiary na stronie www.chorwacja-apartamenty.pl
Miasteczko leży na zboczu góry więc rzeczywiście trzeba sporo dreptać po schodach ale za to widoki są niesamowite.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone