Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Stanici Pomocy

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
PakoG
Odkrywca
Stanici Pomocy

Nieprzeczytany postnapisał(a) PakoG » 15.05.2011 13:59

Witam,
Czy ktoś z Was rezerwując pobyt w Stanici, korzystał ze strony: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Muszę zrobić przelew na podane konto, które otrzymałem na maila, z adresu adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Jest to strona która oferuje wiele apartamentów w tej miejscowości.
Natomiast znalazłem stronę właściciela "mojego" apartamentu z bezpośrednim mailem do niego i teraz nie wiem co mam zrobić.
Pomoc mile widziana.
P.S Nie chce pocałować potem klamki ..
FRIDA
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) FRIDA » 18.05.2011 08:24

W ubiegłym roku robiliśmy rezerwację w Stanici ale bezpośrednio u właściciela.W mailu przesłał nam dane na wpłatę zaliczki z prośbą aby zaznaczyć ,że to "gift".Trochę baliśmy się ale wszyscy na forum pisali ,że w ten sposób robi się rezerwację,więc zaufaliśmy i nie zawiedliśmy się.
Właściciel czekał na nas przy ulicy po uprzednim tel. ,że dojeżdżamy,pomógł nam z bagażami.Miejsce przepiękne,zakochaliśmy się ,w tym roku tez zrobiliśmy rezerwację na druga połowę lipca ale niestety chyba będziemy musieli zrezygnowac z wyjazdu.
Zapomniałam napisać ,żę to właśnie dzięki forum tam trafiliśmy,a w zasadzie wielkie dzięki dla forumowicza "mkm".
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 18.05.2011 10:09

Oczywiste, że walić bezpośrednio do właściciela...
PakoG
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) PakoG » 18.05.2011 14:20

Przez portal cena była taka sama jak na stornie właściciela (jego strona - odświeżana ostatni raz rok temu) Może właściciel nie mam czasu na mailowanie albo nie zna języków obcych wystarczająco dobrze.... Poproszono mnie o wpłatę zaliczki, i podanie adresu domowego w celu wysłania listownie potwierdzenia wpłaty zaliczki ( także przez maila)
Na maila właściciel nie odpisał więc zarezerwowałem przez stronę. Rok temu rezerwowałem bezpośrednio u właściciela, w tym się nie udało.
janusz0990
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz0990 » 08.01.2012 14:44

Witam Serdecznie. W 2011 roku wybraliśmy sie ze znajomymi (razem 10 osób) do stanici - apartamenty aida (zpartament znalazłem na stronie apartmani-hrvatska. Obiekt połozony nad samą wodą z pięknymi widokami na morze, czystą plażą (jak dla nas małą ) z lezakami a woda MMMMMMmmmmmm marzenie..."krystalicznie czysta" Apartamenty dobrze wyposarzone, obiekt nie posiada grila tylko patelnie ;/. nie podobało nam się to, ze było duzo schodów do parkingu (maly parking na 2,3 samochody) i schody do plazy -strome! No ale w tamtych rejonach prawie kazdy obiekt posiada zejscie w postaci schodów do plazy. Cena za jeden apartament dla rodziny 5 osobowej 55 euro. Blisko do sklepu barów itd. Fajne miejsce POLECAM w tym roku jedziemy do Nemiry i nie mozemy sie doczekac!
janusz0990
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz0990 » 08.01.2012 14:49

Obrazek

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone