.png)
inman napisał(a): Na dodatek ostatni odcinek z okolic miejscowości Brela zamierzam zjechać z autostrady i przejechać starą drogą, co by widoki podziwiać. Zatem już jasno być powinno (to tysiąc dwusetny kilometr trasy). Z tego punktu do mety już tylko 200 km. A więc, wracając do pytania (pytań), jak to rozplanować?
inman napisał(a):A tą stronę hak to przeglądam uważnie. Niestety nie ma tam zaznaczonych parkingów czy punktów odpoczynkowych na autostradzie. Zostają zatem stacje benzynowe.
inman napisał(a):Dzięki. Może zatem pojadę do końca autostradą. A widoki na 'starej drodze' pozostawię sobie na drogę powrotną.
inman napisał(a):Tak tak. te Petrol Stations INA to zaznaczam. I faktycznie przypominam sobie jak w zeszłym roku jechałem to stawałem w takim miejscu. I choć nie tankowałem to faktycznie to chyba była INA. Bo jak sobie przypominam to teren był duży i chyba dlatego zapomniałem, że to stacja. A jeśli chodzi o te koordynaty to widzę, że to w okolicach wodospadów, przy Skradin. Byłem tam w zeszłym roku na Krka ale z autostrady zjechałem przed tym punktem, a powróciłem za. O ile dobrze widzę na mapie.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi