.png)
.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Pewno z tego, że Chorwacja z roku na rok drożejeWięc tendencja jest usabilizowana wzrostowa jeśli chodzi o ceny
.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Wystarczy popatrzeć na ceny towaru luksusowego jakim jest rakijaw 2003 roku za litr płaciliśmy 15 kun a w 2006 roku już 80
czyli zdrożała o jakieś 180%, natomiast od samego zdrożenia procentów w niej nie przybyło
.png)
Jurek napisał(a):gdzie taką drogą rakiję kupowałeś? ,chyba w sklepie?

.png)
Leszek Skupin napisał(a):Jurek napisał(a):gdzie taką drogą rakiję kupowałeś? ,chyba w sklepie?
Jurek ... przy drodze, na straganikach, a tam gdzie zaznaczyłem miejsce w swojej relacji na zdjęciu satelitarnym z Google Earth kupowaliśmy raz i tam było najtaniej bo 40 kun / litr ale była prawie nie do wypicia - rasowy bimber fuj. Nie wiem, kurna, może mieliśmy pecha, ale nigdzie taniej nie znalazłem
.
Andrzej G... nie jestem Chorwatem... wiem, że Chorwat sam ją produkuje, a z tymi procentami mogłem się machnąć - nie miałem wczoraj głowy do liczeniaByłem zakręcony jak słoik na zimę
Pozdrav
.png)
.png)
gina55 napisał(a):Buber napisał(a):2 połowa września Brodavica k/ Szybenika, pobyt dwudniowy 2+2 (małe sztuki) 30E za dobę. Apartament super, dużo folderów, kuchnia wyposażona we wszystko co do głowy przyjdzie (w tym z piciem, niestety bezalkoholowym), TV, Ładna łazienka, 2 pokoje, miejsc do spania 5, ogród, z meblami ogrodowymi, oczywiście oddzielne wejście. W sumie było tak
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Czy mogę prosić adres strony tego apartamentu na maila?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje