.png)
gralec napisał(a):Gdzie i za ile fish picniki okolice Sevid?

Stary Chorwat napisał(a): Wycieczki takie są organizowane z plaży hotelu Medena w Seget. Z reguły statki płyną na wyspę Śoltę a potem na Ćiovo i z powrotem na plażę hotelową. Czas trwania od 9.30 lub 10.00 do 17.00 W cenie wycieczki posiłek (ryba sałata owoce wino i soki) oraz poczęstunek rakiją. Cena około 25Euro od osoby, dzieci do 12 roku życia połowę ceny.
.png)
anakin napisał(a):Polecam łajbę niejakiego Antonio.
Można go spotkać na targu w Trogirze .Niestety nie pamiętam nazwy "fregaty",ale Antonio jest tylko jeden.![]()
Mała łódka,taki rodzinny interes.
Popłyniecie sobie bez watahy Niemców drących Wam mordy nad głowami,w naprawdę komfortowych warunkach.

Stary Chorwat napisał(a):Wiem który to jest ale mam o nim zdecydowanie inne zdanie od Twojego. Największy bandyta jaki tam działa, który żeby ściągnąć klientów złapie się każdego chwytu, stosując nawet groźby. Znam tam o wiele lepszych i rzetelniejszych organizatorów Fisch Pikników.
.png)
anakin napisał(a):No,nie jestem pewien czy mówimy o tym samym....
.
.png)
anakin napisał(a):Tak.
Ja nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń.

BeJur napisał(a):Ani - ale Ty się nawet z Rambo zaprzyjaźniłeś.....
Stary Chorwat napisał(a):Ja tam pracowałem przez siedem lat i wiem co to za osobnik. Nie ma jednak sensu ciągnąć tego tematu. Każdy wybiera tego kto mu odpowiada. Pozdrawiam.
.png)
A orientuje sie ktoś czy do Sevid zaglądają jacyś "naganiacze" fishpicniców
.png)
.png)
gralec napisał(a):A orientuje sie ktoś czy do Sevid zaglądają jacyś "naganiacze" fishpicniców i czy można transport jakiś z nimi załatwić
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne