Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

SELINE willa Nina

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ADAMO_16
Odkrywca
SELINE willa Nina

Postnapisał(a) ADAMO_16 » 25.02.2009 22:06

Witam wszystkich. Wybieram sie pierwszy raz do chorwacji i w/w miejsce zaciekawiło mnie. Lubie cisze, a to miejsce tak wygląda. Jeśli był ktoś tam to prosze o opinie :)
Toranaga
Odkrywca

Postnapisał(a) Toranaga » 18.03.2009 09:43

Byłem w Seline w ubiegłe wakacje. Tylko w innym apartamencie. Naprawdę polecam dla szukających spokoju i nie zatłoczonych plaż. Idealne miejsce dla małych dzieci. Długie łagodne płytkie zejście do morza. W strefie przybrzeżnej nie widziałem jeżowców. Dopiero na głębszej wodzie się pojawiły.
Za apartament z klimą, tarasem za tydzień w sierpniu 2 osoby płaciłem 156 euro (kuchnia i łazienka do naszej wyłącznej dyspozycji ale wejście z korytarza). Obok Słowak za 2+2 płacił 200Euro.

Jeżeli życzysz sobie kilka zdjęć to podaj emaila.

Jeżeli ktoś zna podobne spokojne miejsca proszę o informację.
fota
Cromaniak

Postnapisał(a) fota » 18.03.2009 12:25

Toranaga napisał(a):Byłem w Seline w ubiegłe wakacje. Tylko w innym apartamencie. Naprawdę polecam dla szukających spokoju i nie zatłoczonych plaż. Idealne miejsce dla małych dzieci. Długie łagodne płytkie zejście do morza. W strefie przybrzeżnej nie widziałem jeżowców. Dopiero na głębszej wodzie się pojawiły.
Za apartament z klimą, tarasem za tydzień w sierpniu 2 osoby płaciłem 156 euro (kuchnia i łazienka do naszej wyłącznej dyspozycji ale wejście z korytarza). Obok Słowak za 2+2 płacił 200Euro.

Chętnie wymienię się informacjami adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
... i spieszmy się, bo jorgus111 zaraz pewnie zamknie temat :wink:

pozdrawiam :)
jorgus111
Cromaniak

Postnapisał(a) jorgus111 » 18.03.2009 13:39

fota napisał(a):... i spieszmy się, bo jorgus111 zaraz pewnie zamknie temat :wink:

Nie widzę takiego powodu :wink: ....w tej chwili :oczko_usmiech:
fota
Cromaniak

Postnapisał(a) fota » 18.03.2009 14:03

jorgus111 napisał(a):
fota napisał(a):... i spieszmy się, bo jorgus111 zaraz pewnie zamknie temat :wink:

Nie widzę takiego powodu :wink: ....w tej chwili :oczko_usmiech:

Fajnie, że się odezwałeś... miałem nadzieję, że zareagujesz... chodzi mi o zamykanie tego typu postów. Jeśli mógłbym cokolwiek powiedzieć... zasugerować... ja wiem, że jest archiwum i TRZEBA z niego korzystać... ale są nowi ludzi na forum, z nowymi informacjami... może by "przykleić" wybrane tematy typu "Bank Kwater"... , może by można było uruchomić wysylanie prywatnych wiadomośći ?

Pozdrawiam serdecznie :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.03.2009 16:09

fota napisał(a):może by "przykleić" wybrane tematy typu "Bank Kwater".....

One są już dawno przyklejone.
Tak samo jak już długo jest coś takiego jak FAQ czyli podstawa każdego forum w internecie.
Większość nieporozumień nie wynika z nieznajomości obsługi forum tylko.....nazwijmy rzecz po imieniu.......z lenistwa, wygodnictwa itp :wink:
fota napisał(a):... może by można było uruchomić wysylanie prywatnych wiadomośći ?....

nie można - póki co, było to już wyjaśnione przez Admina.
Może jak zmienią serwer to kto wie....ale to już nie rola moda :wink:
Pozdrav
Monika_1980
Turysta

Postnapisał(a) Monika_1980 » 18.01.2010 11:22

Toranaga napisał(a):Byłem w Seline w ubiegłe wakacje. Tylko w innym apartamencie. Naprawdę polecam dla szukających spokoju i nie zatłoczonych plaż. Idealne miejsce dla małych dzieci. Długie łagodne płytkie zejście do morza. W strefie przybrzeżnej nie widziałem jeżowców. Dopiero na głębszej wodzie się pojawiły.

Witam, czy mogłabym prosić i namiary na ten apartament, bo chciałabym się wybrać do Seline w tym roku. Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam,
Monika
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.01.2010 12:35

SELINE willa Nina
Mniej więcej kojarzę to miejsce.
Oczywiście całkiem inny standart, aniżeli w miejscu o które mnie pytałaś wczoraj - bez porównania.

Tyle że (o ile się nie mylę) jest to pośrodku, pomiedzy Seline i Starigrad-Paklenica, chyba więc daleko do sklepów, lodów, pizzy itp.
Jest to duży dom, więc spokój w okolicy nie musi iść w parze ze spokojem sąsiedzkim :)

Natomiast zaletą jest na pewno infrastruktura sortowa i plac zabaw przy willi.

Pozdrawiam
Interseal M.
Jarzynka_Magda
Odkrywca

Postnapisał(a) Jarzynka_Magda » 21.01.2010 18:45

Czy w Selinie (bo się tam wybieram) napotkam sklep, jakąś knajpkę czy to taka wieś zabita dechami gdzie najbliższe coś jest w Paklenicy?
:?: :?: :?:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.01.2010 19:18

Jarzynka_Magda napisał(a):Czy w Selinie (bo się tam wybieram) napotkam sklep, jakąś knajpkę czy to taka wieś zabita dechami gdzie najbliższe coś jest w Paklenicy?
:?: :?: :?:

Napotkasz dwa sklepy spożywcze, mięsny, mały straganik z jarzynami, dwa kioski z pieczywem, dwie kawiarnie, lodziarnie, pizzerię i kilka knajpek z czego jedna nad samym morzem.
Informację turystyczną, skrzynkę pocztową i straganiki z zabawkami do wody także napotkasz.

Tutaj masz kilka zdjęć wieczornych, ze zdjęciem "centrum" Seline.

Najbliższe "coś" w Starigrad-Paklenica to bankomat czy bank - tego w Seline nie ma.

Pozdrowienia.
Jarzynka_Magda
Odkrywca

Postnapisał(a) Jarzynka_Magda » 21.01.2010 20:47

Dziękuję za odpowiedz.
W takim razie mam jeszcze jedno pytanie, czy pomiędzy Paklenicą a Seline jest jakaś droga dla pieszych wzdłuż morza, albo po prostu jakieś takie łatwe dojście? ;>
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.01.2010 21:32

Jarzynka_Magda napisał(a):Dziękuję za odpowiedz.
W takim razie mam jeszcze jedno pytanie, czy pomiędzy Paklenicą a Seline jest jakaś droga dla pieszych wzdłuż morza, albo po prostu jakieś takie łatwe dojście? ;>

Paklenicą? Rozumiem, że masz na myśli Starigrad-Paklenicę :)

Z tego co pamiętam - nie ma. W Seline tuż za przystanią brzeg robi się już mało przystępny. Pewności jednak nie mam.
My idąc do Veckiej Kuli podjechaliśmy samochodem na parking niedaleko ujścia Wielkiej Paklenicy, a stamtąd można już bez przeszkód przejść obok Kuli i hotelu Alan do centrum miejscowości właśnie wzdłuż wybrzeża.
Jarzynka_Magda
Odkrywca

Postnapisał(a) Jarzynka_Magda » 22.01.2010 08:49

Tak, tak o Starigrad Paklenicę mi chodzi.
Dziękuję za info. :D Pozdrawiam
Człowiek
Podróżnik
Wczasy Chorwacja

Postnapisał(a) Człowiek » 19.06.2010 21:29

Jeśli ktoś był w willi NINA w Seline to proszę o informację jakie są tam warunki i jakie są atrakcje.
Człwiek dobrej woli
Autostopowicz
Re: Wczasy Chorwacja

Postnapisał(a) Człwiek dobrej woli » 19.06.2010 21:52

Człowiek napisał(a):Jeśli ktoś był w willi NINA w Seline to proszę o informację jakie są tam warunki i jakie są atrakcje.

Chcę jechać na początku wakacji i też proszę o takie informacje :D
Ostatnio edytowano 20.06.2010 14:10 przez Człwiek dobrej woli, łącznie edytowano 1 raz
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone