.png)
.png)
Toranaga napisał(a):Byłem w Seline w ubiegłe wakacje. Tylko w innym apartamencie. Naprawdę polecam dla szukających spokoju i nie zatłoczonych plaż. Idealne miejsce dla małych dzieci. Długie łagodne płytkie zejście do morza. W strefie przybrzeżnej nie widziałem jeżowców. Dopiero na głębszej wodzie się pojawiły.
Za apartament z klimą, tarasem za tydzień w sierpniu 2 osoby płaciłem 156 euro (kuchnia i łazienka do naszej wyłącznej dyspozycji ale wejście z korytarza). Obok Słowak za 2+2 płacił 200Euro.
Jeżeli życzysz sobie kilka zdjęć to podaj emaila.
Jeżeli ktoś zna podobne spokojne miejsca proszę o informację.
.png)
jorgus111 napisał(a):fota napisał(a):... i spieszmy się, bo jorgus111 zaraz pewnie zamknie temat
Nie widzę takiego powodu....w tej chwili
fota napisał(a):może by "przykleić" wybrane tematy typu "Bank Kwater".....
fota napisał(a):... może by można było uruchomić wysylanie prywatnych wiadomośći ?....
.png)
Toranaga napisał(a):Byłem w Seline w ubiegłe wakacje. Tylko w innym apartamencie. Naprawdę polecam dla szukających spokoju i nie zatłoczonych plaż. Idealne miejsce dla małych dzieci. Długie łagodne płytkie zejście do morza. W strefie przybrzeżnej nie widziałem jeżowców. Dopiero na głębszej wodzie się pojawiły.
Za apartament z klimą, tarasem za tydzień w sierpniu 2 osoby płaciłem 156 euro (kuchnia i łazienka do naszej wyłącznej dyspozycji ale wejście z korytarza). Obok Słowak za 2+2 płacił 200Euro.
Jeżeli życzysz sobie kilka zdjęć to podaj emaila.
Jeżeli ktoś zna podobne spokojne miejsca proszę o informację.
.png)
Jarzynka_Magda napisał(a):Czy w Selinie (bo się tam wybieram) napotkam sklep, jakąś knajpkę czy to taka wieś zabita dechami gdzie najbliższe coś jest w Paklenicy?
![]()
![]()
.png)
Jarzynka_Magda napisał(a):Dziękuję za odpowiedz.
W takim razie mam jeszcze jedno pytanie, czy pomiędzy Paklenicą a Seline jest jakaś droga dla pieszych wzdłuż morza, albo po prostu jakieś takie łatwe dojście? ;>
.png)
.png)
Człowiek napisał(a):Jeśli ktoś był w willi NINA w Seline to proszę o informację jakie są tam warunki i jakie są atrakcje.