.png)
luk006 napisał(a):Agnieszko czy w Kaśtelach jest jakieś miejsce, z którego wypływają statki na tzw. fish picnic czy trzeba podjechać do Trogiru?
P.S.
Przepraszam za post pod postem ale tego powyżej nie mogłem edytować.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
eltori napisał(a):Witam, w tym roku kilka dni spędzimy w Kambelovacu. Czytałam, że jest tam plaża żwirkowa (oczywiście), ale mam pytanie, czy jest tam cień??? tzn. czy przy plaży znajdę trochę pinii albo tamaryszków żeby dawały choć trochę cienia? Jadę z dwójką dzieci i sama mało się opalam i dlatego jest to dla mnie tak istotne. I drugie pytanie czy zejście do wody jest łagodne, tak żeby dzieciaki nie miały problemów z taplaniem się przy brzegu? Niestety na te pytania nie znalazłam odpowiedzi na forum, a posty odnośnie plaży i samego Kambelovaca są dość stare stąd nowy watek... może słabo szukałam, jeżeli tak to przepraszam...
.png)
asioorek napisał(a):Cześć Agnieszko![]()
Od pewnego czasu śledzę pogode w Cro i jestem trochę podłamana bo nie wygląda to za pięknie...![]()
My przyjeźdzamy do Kasteli na początku sierpnia i mam nadzieję że będzie słonecznie....a co mówią w Waszych chorwackich prognozach pogody??? jaka ma być pierwsza połowa sierpnia?![]()
Wiem że może troszkę panikuje nad wyrost...ale jak dla mnie to słoneczko muuuuuuusi byći 30 stopni
bo po to jedziemy na urlop:)
Pozdrawiam serdecznie
.png)

.png)
eltori napisał(a):Mam jeszcze jedno pytanie, czy przy plaży przy Baletnej Skole jest może jakiś bar z pizzą, cevapi, lodami itp. W Stafilicu tak właśnie było i cień i plaża i mały przyplażowy bar (nawet gałuny i lignie się w nim trafiały). Pozdrawiam