.png)
Dr Seselj napisał(a):Dodik nie chce niepopdległości - to pragmatyk. Zalezy mu na szybkiej integracji z UE, a o referendum mówi, gdy muzułmańska SDA przebąkuje coś o likwidacji Republiki Serbskiej. Dodam na marginesie, że ostatnio szef HDZ-BiH stwierdził, że RS jest najlepiej zarządzaną częścią BiH i stanowi wzór dla innych. Raczej więc można liczyć na współpracę chorwacko-serbską w razie reformy ustroju państwa - Serbowie chcą zachowania RS, a Chorwaci likwidacji federacji z Muzułmanami i utworzenia 3-go entitetu.
.png)
Dr Seselj napisał(a):No i nie przesadzałbym z tą trudnością trasy przez Bośnię. Myślę, że niewiele się różni od chorwackiej jedynki przez Plitvice i Knin, a widoki jednak lepsze.
.png)
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Dr Seselj napisał(a):Dodik nie chce niepopdległości - to pragmatyk. Zalezy mu na szybkiej integracji z UE, a o referendum mówi, gdy muzułmańska SDA przebąkuje coś o likwidacji Republiki Serbskiej. Dodam na marginesie, że ostatnio szef HDZ-BiH stwierdził, że RS jest najlepiej zarządzaną częścią BiH i stanowi wzór dla innych. Raczej więc można liczyć na współpracę chorwacko-serbską w razie reformy ustroju państwa - Serbowie chcą zachowania RS, a Chorwaci likwidacji federacji z Muzułmanami i utworzenia 3-go entitetu.
Żartowałam...A o tym panu tak naprawdę nie chcę się wypowiadać, bo nic dobrego powiedzieć bym nie potrafiła...
P.S. Masz dość kontrowersyjny nick jak na forum o Hr..., ale wierz mi, nie chciałam prowokować. Bez urazy.
.png)
.png)
.png)
aniaxxx1 napisał(a):W takim razie jaka droge z Radomia do Split proponujecie?
Myslalam jechac przez Wegry
Gdzie ewentualnie mozna nocowac po drodze i jaki jest koszt za autostrade w Chorwacji?
.png)
.png)
.png)
.png)
aniaxxx1 napisał(a):W takim razie jaka droge z Radomia do Split proponujecie?
Myslalam jechac przez Wegry
Gdzie ewentualnie mozna nocowac po drodze i jaki jest koszt za autostrade w Chorwacji?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi