Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rogoznica-Zatoglav

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotrs
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrs » 08.04.2010 13:07

lukas774:
W sam,ym Razanjiu masz ze dwa sklepy nieźle zaopatrzone, miaśnica też jest i na nazwijmy to głównym placu stoisko z warzywami.
szakal36
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szakal36 » 08.04.2010 19:11

Ciężko jest mi coś na ten temat powiedzieć. Z mojej kwatery do plaży mam około 100 m i cały czas chodzimy w to samo miejsce. Plaża jest z drobnego żwiru. No cóz, tylko tyle.
AtanerTychy
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AtanerTychy » 08.04.2010 19:48

Dzięki za odpowiedz.Na pewno znajdziemy fajne plaże. :)
szakal36
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szakal36 » 08.04.2010 20:34

Na pewno i pozdrawiam. Być może do zobaczenia na miejscu.
bremse
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bremse » 08.04.2010 23:53

AtanerTychy napisał(a):Byliśmy dwa lata temu przez dwa tygodnie na wyspie Pag w Potocnicy. Spokojnie można to miejsce nazwać dziurą ,do najbliższego sklepu mieliśmy 15 km. Na miejscu była tylko jedna restauracja w apartamentowcu McAdams.Ale było wspaniale. Nasz apartament ,,wisiał,, nad morzem. Cudo. Bliziutko piaszczysta zatoka(widoczna z balkonu),raj dla dzieci. Co najważniejsze przez pierwszy tydzień (czerwiec) była tylko dla nas. To są zalety dziury. Jeśli jesteś samochodem nie ma problemu poszukać sobie rozrywek i gwaru. Zjeżdziliśmy cały Pag i byliśmy na wszystkich jego plażach,wieczorem jednak z przyjemnością wracaliśmy do swojej zatoczki i ciszy. :D

Witam
Czy możesz podać namiary na ten apartament. Szukam aktualnie lokalizacji na pobyt tego lata dla rodzinki. Z góry dzięki, mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
MoonGirl
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MoonGirl » 11.04.2010 13:40

A czy ktoś z was podróżował już z Casamundo? Nie mogę znaleźć żadnych informacji na ich temat a znalazłam u nich fajną ofertę i chciałabym z niej skorzystać.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 11.04.2010 15:20

MoonGirl napisał(a):A czy ktoś z was podróżował już z Casamundo? Nie mogę znaleźć żadnych informacji na ich temat a znalazłam u nich fajną ofertę i chciałabym z niej skorzystać.

A Próbowałaś przez "szukaj"?
AtanerTychy
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AtanerTychy » 14.04.2010 15:10

My zarezerwowaliśmy przez Casamundo apartament w Rogoznica Zatoglav. Apartament zarezerwowałam przez internet płacąc kartą. Zaraz przysłano mi potwierdzenie na adres e maila.Przez kilka dni nic na karcie się nie działo Casamundo nie ściągało pieniędzy. Po tygodniu z Niemiec przysłano rezerwację z podanym adresem rezerwacji oraz potwierdzeniem sum jakie będą ściągnięte z konta. W moim przypadku było to20 % całkowitej sumy rezerwacji. Trzydzieści dni przed wyjazdem reszta. Tak też zrobiono, na drugi dzień . Wszystko ok. Wiem, Casamundo samo dopilnuje i pobierze 30 dni przed wyjazdem pozostałą kwotę. Nie muszę pamiętać. Dzwoniłam również do Warszawy gdzie potwierdzono rezerwację i wszystkie informacje z umowy. Rezerwacja przez internet zawsze wiąże się z ryzykiem ale w tym wypadku myślę że będzie ok.
mors6
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mors6 » 16.04.2010 17:49

Do lukas774
Tak jak pisał piotrs a podrodze miedzy Prodoljak a Razajn jest w Dvornice Market Studenak. Ceny porównywalne wszędzie. Super cicha i fajna okolica
MoonGirl
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MoonGirl » 17.04.2010 16:50

Ataner dziękuję bardzo. Szukałam poprzez szukaj, ale mało jest informacji na ich temat, nie wiem dlaczego. A jak coś już znajdę, to raczej obawy czy to na pewno dobry wybór. W takim razie i ja się zdecyduję :) mój pierwszy wypad na Chorwację przede mną :D doczekać się już nie mogę[/b]
lukas774
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukas774 » 17.04.2010 17:05

Dzięki mors6 za info. Jeżeli jest to super cicha i fajna okolica to takiej tym razem własnie szukałem :)
Słyszałem też ,że ostatnie 5 km drogi dojazdowej do Kanicy jest dosyć ciekawe. Możesz napisać coś więcej jak wygląda ta droga.
AtanerTychy
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AtanerTychy » 25.04.2010 21:52

Mam pytanie. Jeśli byliście w okolicach Rogożnicy w czerwcu ,proszę napiszcie czy mamy spodziewać się wielkiej ilości jeżowców? :(
j23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) j23 » 26.04.2010 07:59

AtanerTychy napisał(a):Mam pytanie. Jeśli byliście w okolicach Rogożnicy w czerwcu ,proszę napiszcie czy mamy spodziewać się wielkiej ilości jeżowców? :(

nie :D
klara33
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) klara33 » 06.09.2010 16:50

Witam wszystkich mam pytanie czy ktos z Was był może w tym apartamencie https://rezerwacja.casamundo.pl/housein ... 4&Adults=7 bardzo bym prosiła o opinie dziękuje
Stokrotka9
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stokrotka9 » 08.12.2010 08:39

Nie znam tego obiektu, ale zarezerwowałam poniższy na wczasy zimowe, chcemy trochę poszalec na nartach :-) Po powrocie opiszę jak było

https://rezerwacja.casamundo.pl/housein ... hId=606138
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne