Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rogoznica, Zacevo, Rażanj, Żaborić

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rafalisko30
Cromaniak
Rogoznica, Zacevo, Rażanj, Żaborić

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 19.01.2013 21:50

Witam.
Poszukuję apartamentu w lokalizacji podanej w tytule wątku. Miesiąc sierpień, cena do 50E, klimatyzacja i aneks kuchenny, pobyt 10-11 dniowy. Mój adres e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Amikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amikol » 19.01.2013 22:40

zapewne otrzymasz dużo odpowiedzi.....
dokładny termin ,ilość osób.....itp
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 19.01.2013 22:45

Amikol napisał(a):zapewne otrzymasz dużo odpowiedzi.....
dokładny termin ,ilość osób.....itp

ok.:) ilość osób 2+1, termin od 20.08-30/31.08
Slavko1974
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slavko1974 » 08.02.2013 22:29

Mogę się podłączyć do tematu?
Rownież szukam apartamentu w Rogoznicy ale rejonu jeszcze nie znam. Szukam coś bardziej oddalonego od cetrum, spokojnego, z zatoczkami itp.
Termin - II połowa sierpnia, czas 10-11 dni, ilość osob 4+1 ( dziecko niecałe 3 lata będzie)
monia85
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia85 » 10.02.2013 11:34

Hej :P
Mogę podpowiedzieć jedynie jeśli chodzi o Razanj. W ubiegłe wakacje byliśmy w apart. Emka zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i mogę polecić z czystym sumieniem tą noclegownię :D
Rezerwowaliśmy wcześniej (byliśmy we wrześniu) bo to była pierwsza nasza podróż z niespełna 2 miesięcznym dzieckiem :wink:
Na recepcji okazało się, że ten pokój, który mieliśmy zarezerwowany może okazać się dla nas za mały (wózek + inne graty) i pani bez wahania dala nam większy za tą samą cenę. Mieliśmy studio z aneksem i swoją łazienką. Do tego duży tarasik z pięknym widokiem na morze. Ten hotelik jest praktycznie nad samą wodą.
Na dole jest restauracja - ceny przyzwoite i jedzenie też ok.
Za 5 nocy zapłaciliśmy w sumie 185 euro = 37 euro/noc więc moim zdaniem za takie warunki to chyba nieźle :wink:
W tym hotelu jest też chyba basen i sauna jak dobrze pamiętam, ale nie byliśmy ani razu.

I jeszcze jedno - rezerwowaliśmy przez booking.com - być może cena też była okazyjna poprzez ten portal, ale nie sprawdzałam bo to mąż rezerwował :P

Pozdrawiam :papa:
monia85
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia85 » 10.02.2013 11:38

Aha, klima jest ale te apart. są bardzo dobrze "schłodzone" (cień, okiennice) więc ani razu nie użyliśmy klimy żeby się wyziębić :lol:
Jedynie w nocy grzaliśmy trochę, bo autentycznie było nam chłodno! Do tego baliśmy się, żeby maluszek się nie przeziębił :roll:
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 10.02.2013 12:40

W Twoim terminie było mnóstwo wolnych apartamentów a za skład 2+3 płaciłem 40€-wyjazd w ciemno :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje