Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
qlu napisał(a):A może masz jakieś konkretne namiary na kwatery w Puli lub Opatiji. A dlaczego nie Rijeka
...bo będziesz się czuł jak w centrum Lublina. Tak już poważnie, to w Rijece byłem kilka razy ale zawsze na zasadzie zwiedzania (płąłem się po ulicach w obrębie portu). Gdzie tam są plaże, jaka woda ... nie wiem (muszą gdzieś być).
Wiem to straszne
Pamietam Rijeke i Opatiję sprzed 30 lat. oops:
Byłam tem 4 razy, na pieknym kempingu. Wiem teraz sie to zmieniło. Tak zapominam, ze to było 30 lat temu.
Nie chce do miasta portowego
Chcę pieknej kamienistej plaży, ciszy, słońca i zabytków duzo zabytków Za te miejscowości bardzo dziękuję, tylko jak szukać konkretnego apartamentu
Najeżdzasz myszką np. na Istrię i wyświetlaja się miejscowości.
To tylko przykład dla początkowego rozeznania się w sytuacji.
(poczekaj - zaraz inni wkleją bardziej konkretne linki)
Witam. Jaką miejscowośc na Istrii polecacie dla młodych ludzi? Ile jest kilometrów na Istrie od Cieszyna? Może ktoś z Was ma namiary na jakiś apartament dla 4 osób? Za odpowiedzi z góry dziękuję. Pozdrav.