Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

rezerwacja czy w ciemno

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Daniel-DTR
Autostopowicz
rezerwacja czy w ciemno

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daniel-DTR » 24.01.2011 13:37

Siemka wszystkim forumowiczom :D wpadłem tu z jednym małym pytankiem :) chciałbym wybrać się z rodzinką do Chorwacji (poraz pierwszy) region Dalmacja okolice Primosten docelowo Rogoznica i tu moje pytanko.
Koniecznie chcemy jechać w ciemno w okresie 10-25 LIPCA 2011,czy nie będzie problemów w tym wysokim sezonie ze znalezieniem apartamentu 4 osobowego :lol:
za info :twisted: dziękuje serdecznie i pozdrawiam :P
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 24.01.2011 13:50

Zawsze można coś znaleźć.
Szukaj raczej w południe, większe szanse na rabacik, wieczorem Wy będziecie zmęczeni a oni to wykorzystają ( w końcu z tego żyją i mają do tego prawo). Gdy będziecie wcześniej, oni będą mieć świadomość, że pójdziecie szukać dalej, gdy cena Was nie zadowoli. Będą bardziej skłonni do ustępstw cenowych, tak sądzę.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 24.01.2011 14:07

Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 24.01.2011 16:37

Ile takich pytań jeszcze padnie? OMG!
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 24.01.2011 16:46

Daniel-DTR napisał(a):Siemka wszystkim forumowiczom :D wpadłem tu z jednym małym pytankiem :) chciałbym wybrać się z rodzinką do Chorwacji (poraz pierwszy) region Dalmacja okolice Primosten docelowo Rogoznica i tu moje pytanko.
Koniecznie chcemy jechać w ciemno w okresie 10-25 LIPCA 2011,czy nie będzie problemów w tym wysokim sezonie ze znalezieniem apartamentu 4 osobowego :lol:
za info :twisted: dziękuje serdecznie i pozdrawiam :P

Jeżeli nie masz dużych wymagań co do lokalizacji , to śmiało proszę w ciemno :)
koledr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) koledr » 24.01.2011 17:11

Byłem jak narazie 4 razy w cro i za każdym razem w ciemno, (początek lipca) nigdy nie szukałem kwatery więcej jak godzinkę.
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 24.01.2011 17:19

Daniel DTR czy DTR to Trzebnica? A jeżeli chodzi o temat Twojego wątku to ile forumowiczów tyle rad :D Ja dwa razy byłem z rezerwacją a w tym roku jade po raz drugi bez.
Pozdrav iam
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 26.01.2011 07:37

pewnie, ze w ciemno.
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 26.01.2011 22:06

Jak poszukasz to z pewnością coś znajdziesz, ale pamiętaj,ze to ścisły sezon i być może będziesz się musiał nieźle nachodzić. Byłam w 2 połowie sierpnia i spodziewaliśmy się znalezienia apartamentu bez problemu. Niestety nachodziliśmy się i dopiero po kilku godzinach , gdy byliśmy juz zrezygnowani.....znależliśmy piękny apartament. Pozdrawiam
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 26.01.2011 22:24

karin74 napisał(a):Jak poszukasz to z pewnością coś znajdziesz, ale pamiętaj,ze to ścisły sezon i być może będziesz się musiał nieźle nachodzić. Byłam w 2 połowie sierpnia i spodziewaliśmy się znalezienia apartamentu bez problemu. Niestety nachodziliśmy się i dopiero po kilku godzinach , gdy byliśmy juz zrezygnowani.....znależliśmy piękny apartament. Pozdrawiam

To się nazywa opatrzność boska ... ale nikomu nie radzę na nią zbytnio liczyć :wink:
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 26.01.2011 22:39

To moze tak :) jak sie oczekuje w apartamencie zeby miec "wodotryski" no to w ciemno moze byc problem, ale normalny apartament to bezproblemowo sie znajdzie.

Bylem 3 razy i tylko pierwszy raz zarezerwowalem w Ziwogosce - wiecej takiej glupoty nie zrobie.
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 27.01.2011 08:22

Jesli szukacie w sezonie apartamentu w "pierwszym rzędzie" to może być różnie, ale żeby czegoś nie znaleźć w ogóle, to niemożliwe.........no chyba, że w nocy.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone