Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ratunku !!!! Poszukuję Apartamentu 2+2 w terminie od 15.08

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hannibalek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hannibalek » 06.08.2009 16:00

Witam Forumowiczów

Jest to mój pierwszy post, ale forum śledzę od dawna - można tutaj znaleść naprawdę wiele cenny informacji, i od razu prośba:

Ze względu na sytuację rodzinną znajomych muszę zmienić plany i szybko znaleść jakieś lokum dla siebie i rodzinki, w związku z tym:

Poszukuję apartamentu w terminie od 15.08.2009 na 7 - 10 dni dla 2 osób dorosłych i dwojga dzieci ( 3 - 6 latek) na północy Chorwacji ( rab, pag okolice ) ze względu na czas dojazdu ( niecierpliwe dzieciaki :) ) Ceną nie jesteśmy szczególnie ograniczeni byle w granicach rozsądku :)

Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi, sugestie, adresy , telefony za słowa pokrzepienia itp

pozdrowionka

edit: podaję maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :)
Ostatnio edytowano 06.08.2009 19:15 przez hannibalek, łącznie edytowano 1 raz
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 06.08.2009 16:14

W tym terminie śmiało jedźcie w ciemno (pomimo tego, że dzieciaki). Jedźcie na noc, żeby w Chorwacji być do południa. W 20 min znajdujecie kwaterę.
rm43
Plażowicz
Odstąpię rezerwację

Nieprzeczytany postnapisał(a) rm43 » 06.08.2009 19:46

Wysłałem e-maila na podany adres z propozycja odstąpienia rezerwacji w Cro. Pozdrawiam.
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 06.08.2009 20:25

po co miec nerwy na miejscu, ze nie taka ta kwatera jaka chcielibysmy.
W tym terminie jedzcie w ciemno !!
Wybierzecie to co wam sie spodoba, bo jak piszesz cena was nie ogranicza zbytnio to wg. mnie to nie ma co rezerwowac.
Pyciak
Odkrywca
Re: Ratunku !!!! Poszukuję Apartamentu 2+2 w terminie od 15.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pyciak » 08.08.2009 20:45

Mam sprawdzony namiar w Vodicach- byłem w lipcu - typowo rodzinne miejsce
mój e-mail:packrz@wp.pl
mara_28
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mara_28 » 11.08.2009 11:53

Jade na Rab do Loparu od 15 sierpnia-jeśli nic nie znajdziecie zadam pytanie właścicielom, u których mamy zarezerwowaną i juz sprawdzoną kwaterę, aby dali namiar na kwatery u rodziny-być może będa mieli coś wolnego
mara_28
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mara_28 » 11.08.2009 11:59

a propos w ubiegłym roku w lipcu nie miałam problemu ze znalezieniem w Loarze wolnej kwatery-jednak było to na 5 dni, a potem szukałam kolejnej kwatery na kolejne 5 dni-nie było równiez problemu, choć nachodzić sie trzeba było. Mając porównanie z pierwszą kwaterą, szukałam bowiem już czegoś na równym poziomie, więc trochę wybredna też byłam. Miałam troszke obaw, że nic nie znajdę i z dzieckiem 4 letnim będziemy nocować w aucie, ale na strachu się skończyło.:)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone