Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

rafalopat

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andrzejk
Autostopowicz
rafalopat

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejk » 01.09.2007 20:00

Witam
Pozdro z Polski
Dużo turystów w Hvar?
Wybieramy sie 07.09.2007 napiszcie coś więcej, jaka pogoda,jakie widoki, co z noclegami(dostępność) jakie ceny, czy do 50 euro za 4 os można znaleźć nocleg, jakieś porady
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 01.09.2007 20:05

andrzejk napisał(a):
jakieś porady

Ci ci będę złował :)
Tu masz całą garść porad http://cro.pl/forum/search.php

Nie dziękuj :)
rafalopat
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalopat » 02.09.2007 17:57

andrzejk napisał(a):Witam
Pozdro z Polski
Dużo turystów w Hvar?
Wybieramy sie 07.09.2007 napiszcie coś więcej, jaka pogoda,jakie widoki, co z noclegami(dostępność) jakie ceny, czy do 50 euro za 4 os można znaleźć nocleg, jakieś porady

oj ,a le temat - chyba nie taki powinien być :) . O cenach pisałem 150 kun lub 20 euro od osoby choć pewnie różnie to bywa (poszukaj co pisałem po powrocie na forum). Turystów masa ale jak mi powiedziano to już low season. Większośc wybyła 18.08. W sobote 17 pierwszy wolny stolik na obiad gdziekolwiek znalezlismy o 24.00. Pogoda - hmm POŻARY w Ivan Dolcu DRAMAT a to z uwagi na suszę. Pani w piekrani powiedziała , że deszczu nie widziała 4 miesiące. Ogólnie HVAR polecam. Może uda mi się więcej skrobnąć w kolejne dni . Dziś jeszcze jestem (myślami) na Hvarze ;)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone