Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rab.....kwatery

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mirco
Plażowicz
Rab.....kwatery

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirco » 25.07.2009 19:30

wybieram sie w ciemno do miejscowości Rab. Jak sądzicie bedzie problem z apartamentem 2+2 w rozsądnej cenie tzn do 70 euro za noc???
werekto
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) werekto » 26.07.2009 12:24

ja szukałam w terminie na początek sierpnia kwater na wyspie i nie było zbyt wesoło... z tym, że ja potrzebwałam większego apartamentu... 2+4 :)
maman
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) maman » 28.07.2009 09:53

My się wybralismy w ciemno na Rab, dokładnie celem naszym był Lopar. Po 17 godzianch dotarlismy do celu. Weszlismy do pierwszych z brzegu kwater, miejsc nie było. Ponieważ bylismy bardzo zmęczeni i upał doskwierał, wybralismy sie do agencji turystycznej i tu szok: brak miejsc wolnych w Loparze:( Co tu robić? Jedziemy do pobliskich wiosek: Supetarska Draga. Tam znaleźismy apartament za 42€: 2 pokoje, kuchnia, full wypas, tylko klimy nie było (ale ponieważ był to parter więc źle nie było). Do morza 10 m, ale plazy nie było, tylko betonowe płyty. Początkowo nie podobało mi sie, ale póxniej stwierdzilismy że lepiej nie mogło być: w Loparze za duzo ludzi i kasy bysmy więcej wydali bo jest sporo atrakcji. Tam w Supetarskiej Dradze był spokój i cena przystepna. Polecam. Rab jest piekna, za rok tez tam jedziemy:)
leopantera
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leopantera » 28.07.2009 18:05

My mieliśmy taki widok na ...
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Możesz podać gdzie dokładnie mieszkaliście na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ,nam brakowało dostępuu do morza, a reszta superzasto :lol:
Major
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Major » 30.07.2009 12:42

Witam

w tamtym roku w szczycie sezonu 19 sierpien znalezlismy dwa apartamenty w Lopar 2 pokoje 2 osobowe duza kuchnia z jadalnia, przedpokoj, lazienka w dobrym standardzie, duzy taras za 70euro drugi apartament za 60 euro mial 1 pokoj 2 osobowy i kuchnia z pokojem 2 osobowym, przedpokoj, lazienke w dobrym standardzie oraz rowniez duzy taras ;)

jednak pani opiekujaca sie domem bardzo niemila... az dziw poneiwaz zawsze spotykalem sie z zyczliwoscia :) moze dlatego ze imprezowalismy na apartamencie z 8semka wlochow? :D strasznie dziwnie podchodzili do kamikadze az sprobowali i sie w tym trunku zakochali :D
Cyborg
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cyborg » 02.08.2009 17:58

Witam,
Zdecydowanie aktualnie nie polecam jazdy w ciemno do Lopar. Bylismy tam w poprzednią niedzielę i praktycznie nie było wolnych pokoi. Szukałem około 2 godzin w okolicy Rajskiej Plaży i nic nie znalazłem, w 3 biurach turystycznych w zasadzie również nic :( W końcu wylądowaliśmy w jednym z pięciu hoteli sieci San Marino, które są w tej miejscowości. Warunki na pewno gorsze niż większości tamtejszych apartamentów a ceny wyższe, ale cóż chcieliśmy kilka dni spędzić w sąsiedztwie piaszczystej plaży, żeby córeczka mogła porobić w końcu babki z piasku :)
terenowiec
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) terenowiec » 03.08.2009 21:07

Ja mam na Rabie dobrą bazę. Jest to w Supetarskiej Dradze. W sezonie 45 - 50 Euro. Jak coś to pytaj o adres.
mara_28
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mara_28 » 11.08.2009 07:35

W zeszłym roku, byłam w tzw. "ciemno" na Rabie-bez problemu udało się znależć kwaterę na 5 dni,a potem szukaliśmy spokojnie kolejnej na kolejne 5 dni-równiez nie było problemu.
W tym roku jade ponownie na Rab-jednak zarezerwowałam tą kwaterkę co w zeszłym roku-za dobę za apartament 52 euro-jednak naprawdę warunki luksusowe.

Może ktoś sie wybiera w terminie dwóch ostatnich tygodni na Rab do Loparu?My wyruszamy trzyosobową rodzinką.
W razie pytań co do warunków w Lopar, chętnie odpowiem.
zimny1980
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zimny1980 » 18.08.2009 11:15

[quote="mara_28"]W zeszłym roku, byłam w tzw. "ciemno" na Rabie-bez problemu udało się znależć kwaterę na 5 dni,a potem szukaliśmy spokojnie kolejnej na kolejne 5 dni-równiez nie było problemu.
W tym roku jade ponownie na Rab-jednak zarezerwowałam tą kwaterkę co w zeszłym roku-za dobę za apartament 52 euro-jednak naprawdę warunki luksusowe.

Mara28 podeślij nr gg albo mailika do siebie. Jadą z żoną i małym smykiem 1,5 roczku do Lopar na poczatku września i chciałbym podpytać o te luksusowe kwaterki. Pzdr. Piotrek
mms77
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mms77 » 19.08.2009 17:47

Ja też poprosiła bym o jakieś namiary na kwaterki. na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kasiawm
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiawm » 24.08.2009 18:56

Witam,

Ja wybieram się w tym tygodniu na Rab do miejscowości Rab. Jeśli ktoś ma namiar na apartament to proszę o kontakt na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
nosekdomin
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nosekdomin » 15.09.2009 22:19

A ja polecam fajną i tanią kwaterę:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
super energiczna i pomocna babeczka sama +niestety Panowie owa babeczka jest stara 40'45lat+ prowadzi swój domek o 2'uch poziomach. Jest możliwość wynajęcia (tak jak my) całej kondygnacji albo poszczególne pokoje. POLECAM

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje