Pozdrawiam.
.png)
.png)
M.Smith napisał(a):ewa.z napisał(a):Ja widziałamna plaży Włochów jedzących jeżowce wyłowione z morza.Obrzydliwe
Ewa, ja się od gospodyni na Korculi dowiedziałem, że jeżowce są ogromnym przysmakiem i są leprze nawet od kawioru, ale nie mogłem się dogadać co do sposobu i przyżądzenia, szkoda bo bym chętnie spróbował.
.png)
M.Smith napisał(a):He he he, przyznam się szczerze , ze ten wątek to była trochę prowokacja z mojej strony, ale jak widzię osiągnołem zamierzony cel i pare osób zainteresowało się postem, co do ogłaszania końca wakacji to jestem ostatnią osobą która mogła by to powiedzieć, po prostu chciałem trochę rozruszać forumowiczów.
Pozdrawiam.
.png)
M.Smith napisał(a):ewa.z napisał(a):Ja widziałamna plaży Włochów jedzących jeżowce wyłowione z morza.Obrzydliwe
Ewa, ja się od gospodyni na Korculi dowiedziałem, że jeżowce są ogromnym przysmakiem i są leprze nawet od kawioru, ale nie mogłem się dogadać co do sposobu i przyżądzenia, szkoda bo bym chętnie spróbował.
.png)
M.Smith napisał(a):He he he, przyznam się szczerze , ze ten wątek to była trochę prowokacja z mojej strony, ale jak widzię osiągnołem zamierzony cel i pare osób zainteresowało się postem, co do ogłaszania końca wakacji to jestem ostatnią osobą która mogła by to powiedzieć, po prostu chciałem trochę rozruszać forumowiczów.
Pozdrawiam.
.png)
ewa.z napisał(a):A czy da się zrobić taką naklejkę jak PL-ki, czyli na folii, albo przyklejane od wewnątrz?
.png)
krisb napisał(a):np. w Prizbie na Korculi - tam gdzie byłem.
Ogólnie o cennik mi chodziło, sprawdzałem na www.interhome.pl wybrane pozycje na Korculi, Trogir, Rogoznica...
Proponuje tam wejść na stronę (jest konfigurator) i sie pobawić - można wybrać miejsca do których się chce pojechać.
.png)
.png)
DarekJ napisał(a):elzka napisał(a):O mafii czarnogórskiej pierwszy raz słyszę...
.png)
meeg napisał(a):Mam tylko jedną uwagę. W tym roku byłam oznakowana, ale w trakcie jazdy nikt tego nie zdoła zauważyć. Chyba, że ktoś jechałby za mną z tyłu. Inne mijane przeze mnie samochody nie były oznakowane z przodu, (może z tyłu ale to jest niesprawdzalne w czasie jazdy), więc mimo różnych znaków i tak nikt nas nie widzi. Ja miałam też oznakowanie z przodu, ale nie wiem czy ktoś zwrócił na nie uwagę. Trzeba wymyśleć patent który sprawi, że naprawdę będziemy mogli się poznać.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko