A co do czajnika to dobry pomysł - nawet jak nie ma prądu przy namiocie to można pójść do łazienki i wodę ugotować.
.png)
.png)
Aglaia napisał(a):Odradzam ładowanie sprzętu w pomieszczeniach socjalnych typu łazienka,kuchnia- w ten sposób w Cro straciłam komórkę (starą nokię nie żeby jakiś full wypas, ładowarkę do baterii i akumulatorki (szczerze pisząc tam gdzie byłam na campach itp. - nawet w Polsce - tak robiłam i nic się nie stało a w Cro spotkał mnie taki zawód![]()
![]()
)...
.png)
Aglaia napisał(a):Odradzam ładowanie sprzętu w pomieszczeniach socjalnych typu łazienka,kuchnia- w ten sposób w Cro straciłam komórkę (starą nokię nie żeby jakiś full wypas, ładowarkę do baterii i akumulatorki (szczerze pisząc tam gdzie byłam na campach itp. - nawet w Polsce - tak robiłam i nic się nie stało a w Cro spotkał mnie taki zawód![]()
![]()
). .
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):...
Ps.
LESIU - złodzieje trafiają się w każdej nacji
.png)
.png)
Aglaia napisał(a):Z tematu o prądzie zrobił się temat o złodziejaszkach.
Ja stratę już przebolałam, nie chcę wnikać kto to zrobił (camp był na przedmieściach Splitu - Polaków raczej nie widziałam). Jednak od tego momentu wszystkim odradzam takie ładowanie sprzętu (gdziekolwiek, nie tylko w Cro) i na najbliższe wakacje (gorąca Portugalia) na wszelki wypadek (gdyby nie było prądu przy namiocie) zaopatruję się w ładowarkę samochodową
.
Jak już na prawdę nie ma gdzie naładować sprzętu to polecam pójść na recpecję i poprosić żeby zrobili to w swoich gniazdkach - zgadzają się. Wiadomo - mądry Polak po szkodzie.
.png)
.png)
Ewa Góra napisał(a):A tak wogóle-to jeśli masz prąd w cenie, to czemu zabierasz "grzałeczkę" a nie np.czajnik elektryczny 2200V. + ze dwie lampki do oświetlenia + kuchenka elektryczna jedno/dwu miejscowa.I tak płacisz .A komfort bywania w namiocie jest o wiele przyjemniejszy.