.png)
.png)
Hunter napisał(a):Aż sie boję co może spotkać mnie w drodze do Cro. Jadę w dniu meczu Polska-Austria. Przejazd przez Wiedeń około godz 23-24 czyli tuż po meczu. A jak dokopiemy Austriakom to może ktoś zechce sie zemścić na biednym polskim turyście.
Ale będzie adrenalina
.png)
Hunter napisał(a):Aż sie boję co może spotkać mnie w drodze do Cro. Jadę w dniu meczu Polska-Austria. Przejazd przez Wiedeń około godz 23-24 czyli tuż po meczu. A jak dokopiemy Austriakom to może ktoś zechce sie zemścić na biednym polskim turyście.
Ale będzie adrenalina
.png)
.png)
.png)
Adam,K napisał(a):Hunter napisał(a):Aż sie boję co może spotkać mnie w drodze do Cro. Jadę w dniu meczu Polska-Austria. Przejazd przez Wiedeń około godz 23-24 czyli tuż po meczu. A jak dokopiemy Austriakom to może ktoś zechce sie zemścić na biednym polskim turyście.
Ale będzie adrenalina
Hehe. Ja jadę 20-go. Też się boję. Może trochę mniej policji ale korków. We Wiedniu w tym dniu jest mecz, a ja tam będę po południu. Strach się bać
.png)
.png)
fokstrot napisał(a):juz pare razy pisalem tutaj o moich przygodach w Austrii. nienawidze tego kraju /a raczej zwyczajow jakie ma tam drogowka/. 2x podczas powrotu z Istrii napotykalem na tzw "polowanie na Polakow". zatrzymywane byly tylko i wylacznie polskie samochody /mimo, ze np przed toba jechal Austriak/ i lecialy mandaty za przekroczenie predkosci. po prostu paranoja. pieprzone kasztany
.png)
.png)
Rysio napisał(a):Adam,K napisał(a):Hunter napisał(a):Aż sie boję co może spotkać mnie w drodze do Cro. Jadę w dniu meczu Polska-Austria. Przejazd przez Wiedeń około godz 23-24 czyli tuż po meczu. A jak dokopiemy Austriakom to może ktoś zechce sie zemścić na biednym polskim turyście.
Ale będzie adrenalina
Hehe. Ja jadę 20-go. Też się boję. Może trochę mniej policji ale korków. We Wiedniu w tym dniu jest mecz, a ja tam będę po południu. Strach się bać
A po kiego grzyba się pchasz do Wiednia![]()
.png)
Ale będzie adrenalina
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi