Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

przeliczenia cenowe

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
beci37
Odkrywca
przeliczenia cenowe

Nieprzeczytany postnapisał(a) beci37 » 05.06.2009 21:55

Siedzę nad tym forum i prawde mówiac im więcej siedzę tym mniej wiem....hihii
powiedzcie mi jak na rozum chłopski jak mniej wiecej wyglada finansowy przelicznik , chodzi mi o to, w jakich cenach powinnam szukac noclegu na 4 osoby, zeby mnie chorwaci nie orżęli na kase?takie normalne na dzien dzisiejszy oferty cenowe?myslę tutaj o standarcie dwu gwiazdkowym, łazienka i jakis aneks mały kuchenny zebysmy cos mogli odgrzac.
przez internet maja kosmiczne ceny zaczynając od 60 e za osobę ..
wymagajacy nie jestesmy, wyspac sie, cos zjesc i umyc wieczorkiem.
i wychodzi na to ,ze chyba pojedziemy na ślepo...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.06.2009 22:03

beci37 napisał(a):....chodzi mi o to, w jakich cenach powinnam szukac noclegu na 4 osoby, zeby mnie chorwaci nie orżęli na kase?....

A skąd pewność, że tam tylko czekają na Ciebie żeby Cię "orżnąć"
Byłaś już kiedyś w Chorwacji ?
beci37 napisał(a):....myslę tutaj o standarcie dwu gwiazdkowym, łazienka i jakis aneks mały kuchenny zebysmy cos mogli odgrzac....

Mówiąc o gwiazdkach szukasz hotelu ?
Bo jak myślisz o tzw apartamentach to ich się nie "gwiazdkuje"
Każdy apartament posiada kuchnie z wszystkim co jest potrzebne (kuchenka, lodówka, sztućce etc.), łazienkę, WC, sypialnię (z pościelą) i jest to tzw standard o który się nie pyta
beci37 napisał(a):....przez internet maja kosmiczne ceny zaczynając od 60 e za osobę ....

Skąd Ty takie ceny bierzesz ????
Zaczynają od 60 ojro za osobe ?????????? :roll: 8O :roll:
Chyba mamy jednak różne internety :lol: :lol: :lol:
Poszukaj ofert choćby tu: www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17804 to zmienisz zdanie o cenach minimalnych :lol:
beci37
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) beci37 » 05.06.2009 22:18

piotrek
bez sarkazmu pytam, orżnać nie znaczy okraść w moim słowie wiec bez uniesienia proszę ....
za linki dziekuje , mysle ze wystarczy mi to co dales temat mozesz zamknac luz go zdjac jako moderator...
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 05.06.2009 22:24

beci37...
Ceny najczęściej podawane są za apartament (cena 60 euro to z całą pewnością cena za apartament, a nie od osoby; ceny "od łebka" to od 12 do 20 euro w zależności od standardu, miejsca, momentu w sezonie itd...).

Co do gwiazdek - a jednak "gwiazdkuje się" i apartamenty....z tym, że to takie nieoficjalne; jednak na tabliczkach z napisem "sobe" czy "apartmani" bardzo często znajdują się dwie lub trzy gwiazdki....
Pozdrawiam
beci37
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) beci37 » 05.06.2009 22:39

kasia a juz myslałam,ze taki gamon ze mnie? dzieki za porady, trudno tu cos okiełznac kiedy sie nie było nigdy za granicą, masz racje zle sie wyraziłam, gubie sie troche bo tematy nie sa rozgraniczone datami, zaczynam czytac temat rozpoczety 3 lata temu teraz doczzytac sie w całosc zabiera duzo czasu, a ceny sie zmieniają.
widze ,ze ciezko bedzie mi cos znalesc na chybił trafił jesli pojedziemy w ciemno.mysle o makarskiej lub krk,zeby sie nauczyc poruszac po Chorwacji chcemy pierwszy raz osiasc w takim miejscu ,zeby miec co zwiedzac.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 05.06.2009 22:43

beci37 napisał(a):kasia a juz myslałam,ze taki gamon ze mnie? dzieki za porady, trudno tu cos okiełznac kiedy sie nie było nigdy za granicą, masz racje zle sie wyraziłam, gubie sie troche bo tematy nie sa rozgraniczone datami, zaczynam czytac temat rozpoczety 3 lata temu teraz doczzytac sie w całosc zabiera duzo czasu, a ceny sie zmieniają.
widze ,ze ciezko bedzie mi cos znalesc na chybił trafił jesli pojedziemy w ciemno.mysle o makarskiej lub krk,zeby sie nauczyc poruszac po Chorwacji chcemy pierwszy raz osiasc w takim miejscu ,zeby miec co zwiedzac.

Gdziekolowie byś nie "przycupnął" zwiedzać zawsze będzie co... (założę się, że będziesz miał problem, by zrealizować napięty plan zwiedzania i ostatecznie będziesz musiał go zweryfikować.
P.S. Zarówno Makarską jak i miasto Krk w sezonie odradzam ze względu na tłumy. Lepiej wybrać coś "w okolicy".

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone