Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Proszę o namiary na kwatery w Makarskiej 2+2

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Savi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Savi » 10.12.2010 20:57

Ja polecam tą kwaterę w Makarskiej
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
6 osób, rezerwacja pół roku wcześniej.
Fajny gospodarz. Płaciliśmy 11 Euro od osoby za sześcio-osobowy apartament, 3 oddzielne dwuosobowe pokoje, dwie łaźienki, duża kuchnia, klimatyzacja, parking + 5litrów Rakiji i dwa litry wina gratisowo od gospodarza.Termin końcówka czerwca.
Polecam na 100%
madzia_slask
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia_slask » 22.12.2010 23:25

Savi napisał(a):Ja polecam tą kwaterę w Makarskiej
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
6 osób, rezerwacja pół roku wcześniej.

Z tego co widzę to mają też apartament 4os, orientujesz się może jak on wyglądał? w sensie czy oddzielne sypialnie czy dostawki ? bo nie potrafię znaleźć informacji..
Jeszcze mam takie pytanie ile gospodarz chciał zaliczki te pół roku wcześniej ?

I jeszcze jedno pytanie do wszystkich, śledze informacje w "banku kwater" ale moje potrzeby są dość nietypowe stąd moja prośba:

Wraz z rodziną jesteśmy zdecydowani na wyjazd do Chorwacji we wrześniu 2011 i najpewniej w rejon Makarskiej , z tym że niestety ze względu na sytuację osobistą(zdrowotną) istnieje ryzyko, że może nam coś nawet w ostatniej chwili "wypaść" i uniemożliwić wyjazd .
W związku z tym najlepiej chyba jechać w ciemno, ale jest to nasz pierwszy raz, i do tego jadą z nami osoby powiedzmy w mocno średnim wieku , więc wolelibyśmy mieć coś zarezerwowane. Rezerwacja zawsze wiąże sie z zaliczką więc szukamy.. jaknajmniejszej :) Jest dużo ofert gdzie zaliczka wynosi 40% ceny, z biur podróży niestety nie ma opcji bo u nich do 30 dni przed wyjazdem trzeba wpłacić wszystko..

W związku z tym moja prośba, jeśli ktoś znałby jakąś kwaterę, która "pasowałaby" w miarę do naszych wymagań,zaliczka byłaby mniejsza niż 40% a gospodarze byliby przyjaźnie nastawieni itd to proszę o info , będę bardzo wdzięczna. Tak naprawdę szukamy apartamentu na 4 os z kuchnią, najlepiej dwie oddzielne sypialnie ale może być też jakakolwiek inna kombinacja , jednak najlepiej w miarę blisko morza ( jak wspomniałam - osoby starsze, a z tego co wyczytałam w makarskiej jest trochę "pod górkę" ) . No i wiadomo najważniejsze to : tanio i przystępna zaliczka.

Podaję maila: madzia.am(małpa)gmail.com
Savi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Savi » 23.12.2010 21:38

Witam
Jeśli chodzi o apartament 4 osobowy to są dwa oddzielne pokoje, łaźienki i kuchnia.Zaliczka jaką wpłaciłem to 20% czyli 60Euro. W zależności czy jest to apartament 2, 4 czy 6 osobowy gospodarz i tak liczył 11Euro od osoby. Proszę o emala to prześlę zdjęcia apartamentów. Naprawdę gospodarz bardzo miły i uprzejmy.Najlepiej jest poprostu napisać w j.angielskim i poprośić o informacje,zdjęcia, cenę itp.

Pozdr.
Savi
madzia_slask
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia_slask » 23.12.2010 21:42

oo super będę bardzo wdzięczna za wszelkie info !
Wprawdzie zdecydowałam sie na 90% na jazdę w ciemno, ale taka zaliczka jeszcze by nas urządzała :)
mój mail: madzia.am(małpa)gmail.com
Jeszcze mam tylko pytanie, jakie było dojście do plaży ? a właściwie droga powrotna:) bardzo ostro pod górkę ? i czy to jest raczej spokojna dzielnica czy jakieś samo centrum ? (chodzi mi głównie o ewentualny nocny hałas :) )
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 23.12.2010 22:15

Madzia jedź w ciemno! We wrześniu napewno coś znajdziesz i bedziesz zadowolona. Jak nie Makarska to jej bliska okolica. We wrzesśniu aż takiej ciasoty nie ma. Pozdrawiam
stubaczek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) stubaczek » 05.02.2013 16:14

Savi lub ktoś, kto był w willi Jukovica. Czy to w miarę spokojna okolica? Czy pobliska plaża nadaje się dla dzieci? Czy są w pobliżu jakieś atrakcje dla dzieci? Czy w okolicy są jakieś baseny, zjeżdżalnie wodne? Do tej pory bywaliśmy na dużych kempingach ale teraz chcemy pojechać dalej na południe, a z tego co wiem Solaris to ostatni tego typu kemping.
stubaczek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) stubaczek » 17.02.2013 23:15

Proszę o namiary 2+2 niekoniecznie w Makarskiej, moze być np. Baska Voda lub każda inna miejscowość w okolicy, gdzie oprócz plaży są jakieś komercyjne atrakcje dla dzieci;-)
stubaczek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) stubaczek » 17.02.2013 23:18

Prosząc o namiary, nie podałem adresu: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Dodam, że nie musi to być Makarska, mogą być okolice, np. Baska - byle by były oprócz plaży jakieś atrakcje dla dzieci;-)
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Proszę o namiary na kwatery w Makarskiej 2+2 - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone