napisał(a) madzia_slask » 22.12.2010 23:25
Savi napisał(a):Ja polecam tą kwaterę w Makarskiej
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
6 osób, rezerwacja pół roku wcześniej.
Z tego co widzę to mają też apartament 4os, orientujesz się może jak on wyglądał? w sensie czy oddzielne sypialnie czy dostawki ? bo nie potrafię znaleźć informacji..
Jeszcze mam takie pytanie ile gospodarz chciał zaliczki te pół roku wcześniej ?
I jeszcze jedno pytanie do wszystkich, śledze informacje w "banku kwater" ale moje potrzeby są dość nietypowe stąd moja prośba:
Wraz z rodziną jesteśmy zdecydowani na wyjazd do Chorwacji we wrześniu 2011 i najpewniej w rejon Makarskiej , z tym że niestety ze względu na sytuację osobistą(zdrowotną) istnieje ryzyko, że może nam coś nawet w ostatniej chwili "wypaść" i uniemożliwić wyjazd .
W związku z tym najlepiej chyba jechać w ciemno, ale jest to nasz pierwszy raz, i do tego jadą z nami osoby powiedzmy w mocno średnim wieku , więc wolelibyśmy mieć coś zarezerwowane. Rezerwacja zawsze wiąże sie z zaliczką więc szukamy.. jaknajmniejszej

Jest dużo ofert gdzie zaliczka wynosi 40% ceny, z biur podróży niestety nie ma opcji bo u nich do 30 dni przed wyjazdem trzeba wpłacić wszystko..
W związku z tym moja prośba, jeśli ktoś znałby jakąś kwaterę, która "pasowałaby" w miarę do naszych wymagań,zaliczka byłaby mniejsza niż 40% a gospodarze byliby przyjaźnie nastawieni itd to proszę o info , będę bardzo wdzięczna. Tak naprawdę szukamy apartamentu na 4 os z kuchnią, najlepiej dwie oddzielne sypialnie ale może być też jakakolwiek inna kombinacja , jednak najlepiej w miarę blisko morza ( jak wspomniałam - osoby starsze, a z tego co wyczytałam w makarskiej jest trochę "pod górkę" ) . No i wiadomo najważniejsze to : tanio i przystępna zaliczka.
Podaję maila: madzia.am(małpa)gmail.com